Månedens drugstore favorit!

11. juli 2015

Det er ingen hemmelighed, at jeg har en forkærlighed for Mac og andre high end produkter, men det er heller ingen hemmelighed, at det ofte er meget dyrere og det er de fleste der ikke lige altid har råd til at købe high end makeup, derfor vil jeg lave “månedens drugstore favorit”, så dem der sidder og leder efter lidt billigere produkter, har mulighed for at finde nye eller bare få nogle gode tips!

Denne måneds favorit er NYX. Utrolig billig drugstore mærke med kvaliteten i orden! Mange kendte YouTubers bruger også dette mærke. Jeg ejer mange af deres ting og de skuffer mig aldrig. I denne måned er især deres læbestifter en favorit. De har nogle lækre farver og så er de så dejlig cremede, det er en fornøjelse at smøre dem på læberne! De smitter ikke af, de holder længe og det bedste af det hele: du kan slet ikke mærke du har læbestift på. Jeg har lige fået disse hjem:

De kan alle sammen købes HER og HER.

Den første hedder “Watermelon”, den anden hedder “Punch”, den tredje hedder “Simply Nude, fairest”, den fjerde hedder “Happy”, den femte hedder “Simply Nude, exposed” og den sidste hedder “Caramel”. Undskylder for den ene, der er knækket lidt (forbandet post)

_DSC5058

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Anne Mette 13. juli 2015 at 14:42

    Det er bare de smukkeste læberstifter og de er en fornøjelse at have på :grinning: :

  • Skriv kommentar