14 day teatox – Your Tea resultat

12. september 2015

Jeg har nu afprøvet denne te i 14 dage, tre gange om dagen. En ting jeg gerne lige vil have på plads inden vi begynder: jeg elsker mine læsere over alt på jorden og jeg vil altid være 100% ærlige overfor jer, det er det mindste jeg kan gøre, når I er så søde at læse med! Jeg er imod at reklamere for noget man ikke selv kan stå inde for, så hver gang jeg laver et sponsoreret indlæg vil det altid være min egen ærlige mening og det ved firmaerne også godt. Så ved I det!

Jeg er typen der næsten aldrig har ren rud, men selvfølgelig en gang i mellem kan jeg have en smule, der synes jeg har teen har været rigtig god. Jeg har simpelthen haft den fineste hud og der har intet været. Jeg har også fået mere energi, er mindre oppustet og så føler jeg mig i det hele taget bare utrolig sund, når jeg drikker den, hvilket bare er et plus. På hjemmesiden kan I se, hvad teen ellers gør af fantastiske ting http://eu.yourtea.com/products/14dayteatox

Den eneste ulempe: det skal tages 3 gange på en dag, en halv time før et måltid .. Det er svært at planlægge, og gør det endnu svære at blive ved med at drikke det, fordi det netop skal gøres så mange gange og det hele skal virkelig tænkes igennem og man skal tage tid + det er ikke altid jeg lige har lyst til at drikke te så mange gange på én dag. Men det er jo bare mig! 🙂

Alt i alt er jeg positivt overrasket. I starten turde jeg ikke tro på det, da det lød for godt til at være sandt. Men der er tydeligvis en grund til at alle snakker så positivt om den!

Your Tea har mange forskellige slags te, med forskellige formål – alt fra humør te til krops te. Det er så svært at vælge i mellem! I kan finde det hele her: http://eu.yourtea.com/

Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar