MORPHE BRUSHES OG EN KÆMPE OVERRASKELSE

19. oktober 2015

Jeg modtog endelig mit Morphe brush set og havde egentlig ikke planer om, at putte det på Instagram, men det gjorde jeg nu alligevel. Jeg var ikke tilfreds med mit billede og overvejede flere gange at slette det igen. Senere på aften tjekkede jeg min mobil som altid og så fik jeg mit livs største overraskelse: selveste Morphe havde taget mit billede, lagt det på deres profil (med 1,3 million følgere!!) og skrevet en kommentar. Hold nu op. Den havde jeg virkelig ikke set komme. Det er simpelthen mit yndlingsmærke, så det var virkelig stort for mig, og så væltede det ellers ind med beskeder, følgere og likes. Ikke at det er skide vigtigt for mig, men jeg synes simpelthen det var overvældende. Måtte lige dele det med jer!

IMG_8013

IMG_8009

Børsterne er som forventet virkelig fantastiske og VILDT bløde. Morphe skuffer aldrig. Selve sættet hedder “10 Piece Vegan Brush Set” og har de fedeste farver. Jeg bestilte lige præcis det sæt, fordi det havde, hvad jeg skulle bruge (ikke at jeg har brug for flere makeup børster .. men det har jeg lidt alligevel ups). Trøster mig selv med “man kan ikke have for mange”, haha!

IMG_8008

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar