THE BALM, SLEEK & WET N WILD / MAKEUP-ONLINE.DK

31. oktober 2015

Jeg har været så spændt på at lave dette indlæg. Jeg har fået æren af at samarbejde med min all time favorite online firma: www.makeup-online.dk. De vægter ærlighed aller højest og deres eneste krav er, at man er 100% ærlig omkring de produkter man modtager. Som I ved går jeg selv op i det. Jeg ville aldrig lyve om min mening omkring et eller flere produkter. Før jeg overhovedet startede denne blog havde jeg én regl: og det var at jeg ALTID ville være ærlig. Sponsoreret eller ej. Og det ved de firmaer også, som jeg arbejder sammen med. Så vi var lidt et perfect match. Jeg lyver heller ikke, når jeg siger at makeup-online.dk er en af mine yndlings hjemmesider. Jeg har shoppet der konstant siden jeg fandt dem, de har mine yndlings makeup mærker og deres service er fantastisk. Jeg troede aldrig jeg ville komme i nærheden af et samarbejde med dem, så dette betyder alverden for mig. Jeg har stadig ikke helt fattet det.

Nå! Til det spændende: Jeg måtte vælge, hvilke produkter jeg ville have, hvilket var svært da jeg har det meste .. Men noget jeg aldrig rigtig havde fået fat i var The Balm Nude Dude paletten. Så den var jeg simpelthen nødt til at vælge. Jeg fandt også en Blush fra Sleek og så ville jeg meget gerne have en Sigma børste, den kunne de dog ikke skaffe, så det var selvfølgelig helt i orden. Da jeg modtog pakken, så jeg de havde sendt en læbestift fra Wet N Wild, hvilket overraskede mig, men gjorde mig utrolig glad. Og farven kunne de ikke have valgt bedre!

The Balm Nude Dude:

IMG_8109IMG_8105IMG_8106

IMG_8107

Super smuk palette. The Balm er en af de bedste makeup mærker – og har de fedeste designs på ALLE deres ting. Jeg har også lavet swatches af øjenskyggerne, så I kan få en bedre fornemmelse af dem. Dog er det ikke blevet de bedste, da alt var imod mig. Mit kamera fungerede ikke ordentlig, der var ikke nok lys, og min computer modarbejdede mig. Jeg har simpelthen gjort alt, hvad jeg kunne – håber det går! De eneste farver jeg ikke har med, er de to lyse da de ikke kunne ses.

Swatches:

Names1Names2Names3_DSC5104

Konklusion: Denne palette har været super populær og fået positive anmeldelser – og jeg kan kun være enig. Farverne er smukke, pigmenterede og let at blende. Det er de tre vigtigste ting, når det kommer til øjenskygger. De har ikke særlig meget fall out og er kun endnu flottere i virkeligheden. Prisen er 329 kr og den kan købes her: http://makeup-online.dk/mindre-paletter/650-thebalm-nude-dude.html

Jeg modtog også en Sleek Blush i farven “Life’s A Peach”. Den ser orange ud, men når den kommer på kinderne, blender den smukt ind med resten af makeuppen og jeg lover – du kommer ikke til at ligne en appelsin. Den har en flot peach farve, når først den kommer på. Den koster 69 kr og kan købes her: http://makeup-online.dk/blush/93-sleek-blush.html#/sleek_blush-lifes_a_peach

IMG_8112

Sidst, men ikke mindst: Wet N Wild Mega Slicks Lip Balm Stain i farven “Caffeine Fix”. Den er helt fantastisk at have på læberne, har forskellige nuancer, er utrolig blød og så er den endda billig. Den kommer jeg til helt klart til at bruge meget! Den koster 45 kr og kan købes her: http://makeup-online.dk/laeber/538-wet-n-wild-mega-slicks-lip-balm-stick.html#/wet_n_wild_mega_slicks_lip_balm_stick-caffeine_fix

IMG_8110IMG_8113

Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar