www.caseapp.dk og 20% rabat!

12. oktober 2015

www.caseapp.dk har været så søde, at give mig muligheden for at vælge et cover til enten min mobil eller computer, hvilket passede mig perfekt for jeg har længe været på jagt efter et nyt cover til min Macbook, så jeg er utrolig taknemmelig! Jeg har ikke kunne finde nogle jeg kunne lide, men på caseapp.dk har de simpelthen de flotteste designs og det bedste af det hele: du kan selv designe et!  De har iPhone covers, iPad covers og Macbook covers. Men ikke nok med det, så findes der også covers til Samsung! Så kan du få det lige som du vil have det.

OBS: Det jeg har bestilt til min computer, er et fint klistermærke til at sætte på computeren – så det er altså ikke et cover, som man klikker på 🙂 Det er nemt at sætte på og holder godt. Er super glad for det! (Ja har lavet en fail ved æblet, ssh)

RABAT! Mine kære læsere bliver også forkælet, da I kan få 20% rabat ved at bruge koden: MARIAM20!

IMG_7948

Sponsoreret // 100% min egen mening 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar