EOS LÆBEPOMADER TIL BILLIGE PRISER

11. november 2015

www.mimaado.dk/eos har lige nu et fantastisk tilbud på EOS’ læbepomader. Nogle af dem er sat helt ned til 15 kr, det kan alle vidst være med på! Jeg er selv stor forbruger, da jeg ofte går med læbestift/liquid lipstick, som gør at mine læber bliver tørre. Jeg fik tilsendt ST. Barth’s sunrise (pink grapefruit), Aloha Hawaii (strawberry kiwi) og Indian Summer (orange blossom). De dufter himmelsk, er i smukke farver og cute design. De er bløde og er lette at have med på farten.

www.mimaado.dk har et stort udvalg, så der er til hver smag – man kan endda selv blande 3 forskellige. Skynd jer, mens tilbudet stadig gælder!

IMG_8243

Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Katrine Ringbæk 11. november 2015 at 21:33

  Det må jeg da lige se lidt nærmere på. Jeg er også stor forbruger af læbepomader og går nærmest i panik hvis jeg ikke har en læbepomade på mig. Også er EOS bare hammer gode læbepomader 😉

  Kig endelig forbi
  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  • ♡ Maria ♡
   Svar ♡ Maria ♡ 12. november 2015 at 16:26

   Ja de er slet ikke til at undvære og dejligt at høre – så sparer du også nogle penge! 🙂

  Skriv kommentar