MORPHE 35O

15. november 2015

Har I fået fat i den ultra populære palette fra Morphe? Den bliver konstant udsolgt, dog er det ikke limited edition, så den vil altid være her! Den var endelig kommet igen i USA, men 5 minutter efter var den revet væk. Det er der dog ikke noget at sige til, det er en af deres bedste paletter! Skal nok opdatere jer, når den kommer på lager i Danmark igen!

Morphe er kendt for deres fantastiske kvalitet og billige priser – det er blandt andet derfor, det er et af mine yndlings mærker og de skuffer aldrig. Denne palette er simpelthen alt, hvad man kunne ønske sig i efterårssæsonen og man er ikke i tvivl om, at det er det den er er inspireret af. Jeg kan ikke beskrive, hvor flotte farverne er. Man skal næsten se dem i virkeligheden, for billedet yder dem slet ikke retfærdighed. Farverne er vildt pigmenterede og nemme at arbejde med, så hvis I har mulighed for at få fat i den, når den kommer igen – do it!

12227048_1503442596616641_6786099495812295919_n

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Maria 8. december 2015 at 16:26

  Hvor kan palette købes i Danmark (hvilke butikker/hjemmesider) :smiley:

  • ♡ Maria ♡
   Svar ♡ Maria ♡ 8. december 2015 at 16:48

   http://houseofstars.dk/ har en masse paletter fra samme mærke (Morphe), de har lige haft netop denne palette som forudbestilling og jeg tror desværre ikke der er flere tilbage. Men den kommer igen og er permenent, så du skal nok få fat i den! 🙂

  Skriv kommentar