PÜR MINERALS MAKEUP BRUSHES

9. november 2015

Hej beauties! Jeg har ikke været særlig aktiv, da jeg haft en masse personlige problemer og har simpelthen ikke haft tid eller overskud til at blogge, undskylder mange gange, men jeg var nødt til at få styr på det.

Når det er sagt, så har jeg fået en masse lækre sager hjem, som I vil få se at se i løbet af denne måned. Det første jeg vil vise jer, er dette lækre brush set fra Pür Minerals, som jeg skrev om HER. Jeg vidste de ville være fantastiske, men hold nu op, hvor blev jeg alligevel overrasket. Jeg tror aldrig jeg har ejet så bløde nogle børster. Og så til 67 kr! Ikke mindst er de simpelthen så smukke, hvilket er et kæmpe plus da jeg går meget op i design.

IMG_8200

Pür Minerals har de mest fantastiske produkter og som jeg har sagt før, så synes jeg det er synd, at de er så undervurderet, for jeg har endnu ikke prøvet et produkt jeg ikke kunne lide. I vil også komme til at se mere af det på bloggen!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar