Opfølgning af Suki Skin Care Exfoliate Foaming Cleanser

16. april 2016

Den 14 marts lavede jeg et indlæg (læs her) om Suki Skin Care’s Exfoliate Foaming Cleanser fra  http://www.pureshop.dkJeg har nu haft god tid til at prøve den ordentligt og er klar til at komme med min mening. Jeg var heldig at få dette produkt sendt, men jeg er klar til at købe en ny, når jeg ikke har mere tilbage – SÅ glad er jeg blevet for den! Jeg har virkelig kunne se en forbedring i min hud, den er blevet langt mere jævn og glat. Jeg kan også mærke at min hud suger min fugtighedscreme til sig, hvilket den ikke gjorde før. Så først bruger jeg Suki Skin Care’s Exfoliate Foaming Cleanser og derefter fugter jeg min hud, og det er en helt anden oplevelse.

En anden ting jeg godt kan lide, er at du får en hel masse produkt for pengene, så der går et godt stykke tid før du har brugt den op. Kæmpe bonus! Jeg kan i hvert fald 100% anbefale den og det har gjort mig nysgerrig efter at prøve deres andre produkter.

I kan købe den her: http://www.pureshop.dk/suki-skin-care/exfoliate-foaming-cleanser 

tilbloggen

Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar “Liebster Blog Award” | Ann-SophieDavid 17. april 2016 at 15:09

    […] Jeg nominerer: Maria , Inu , Line , Sasha , Nanna , Jane , Daniel , Katrine , Alexander , Katrine , Nikki […]

  • Svar Sasha 17. april 2016 at 17:41

    Pingback: jeg har nomineret dig til Liebster Blog Award! 🙂

  • Skriv kommentar