Flotte negle med Depend!

23. maj 2016

Så er det igen tid til et dansk indlæg! Jeg modtog verdens mest fantastiske pakke fra Depend. Hvis der er nogle af tingene, hvor I gerne vil have en detaljeret guide, så smid endelig en kommentar, så laver jeg gerne et 🙂

Jeg fik en masse til neglene og så fik jeg TO neglelak kollektioner, som hands down er mine nye favoritter. Essie, go home! Der er ikke én eneste farve jeg ikke bryder mig om og jeg ved slet ikke, hvilken en jeg skal have på først. Selv min mor er helt vild med dem, så hun skal selvfølgelig også prøve dem.

DSC01686

Marts kollektionen hedder “The Great Desert”, der er en masse flotte neutrale farver, men også et skøn lyseblå.

DSC01696

April kollektionen er kaldt “BFF’s Forever” og har også smukke neutrale farver, men også en rigtig smuk lyserød og endnu en blå. Der er virkelig noget for alle!

DSC01706

Det er mange neglelakker, men heldigvis er Depend så gode med deres priser, så der er råd til at køb alle favoritterne, endnu en ting jeg elsker. De koster kun 49,95!

 

Jeg fik også to ting til at fjerne neglelakken med. Den ene er den smarte dip-in til naturlige negle. Den indeholder ikke acetone, det betyder, at der ikke er risiko for at beskadige den naturlige negleflade. Den indeholder heller ikke olie, farve eller parfume, der kan forårsage misfarvning af neglen eller efterlade rester på neglefladen og dermed forringe vedhæftningen af din neglelak. Du kan finde den her: http://www.dependcosmetic.dk/produktsortiment/naglar/8994/

DSC01676

Den anden er en unik lakfjerner, der er lugtfri og virker hurtigt. Til naturlige negle (ikke kunstige negle) og den gør faktisk de samme gode ting, som den første. Husk at skyl negle og hænder godt med lunkent vand efter afsluttet behandling! Du kan finde den her: http://www.dependcosmetic.dk/produktsortiment/naglar/8992/ 

Så er der denne Hand Spa 3-Step Treatment Kit. De tre trin:

Trin 1: Håndpeeling, Trin 2: Moisturizing Gel, Trin 3: Silk Lotion. Disse trin rengør, genfugter og plejer dine hænder, så du får en silkeblød hud med et vidunderligt skær. Beriget med solsikkeolie, fjeldkvan, aloe vera, kakaosmør, sheasmør og vitamin E. Du kan finde den her: http://www.dependcosmetic.dk/produktsortiment/naglar/8940/

DSC01724

Denne er kaldt 3-Step Action Nail Care Kit. Disse 3 trin giver perfekte naturlige negle. Trin 1; Cuticle Peeling, Trin 2: Grape & Avocado Nail Oil, Trin 3: Hand & Cuticle Cream. Der står, at det er den bedste behandling til at genopbygge tørre, flossede eller bløde negle. Rengør, genopretter fugtbalancen og virker styrkende. Den kan du finde her: http://www.dependcosmetic.dk/produktsortiment/naglar/8941/

DSC01738DSC01739

Jeg er desværre ikke vant til at passe på mine negle, så jeg er virkelig glad for, at jeg har fået nogle ting til at få mig i gang!

Depend 7Day Hybrid Polish er et laksystem, til dem som gerne vil have neglelak med glans og god holdbarhed. Den holder op til en uge og er nem at påføre. Det er rigtig smart at købe et kit som dette, for så har du alt, hvad du skal bruge og selv os som ikke har forstad på det, har en chance. Super nemt! Find den her: http://www.dependcosmetic.dk/produktsortiment/naglar/1770/

DSC01715

Sidst, men ikke mindst; Depend Mud Mask, som giver næring og virker styrkende på neglen. Brug denne inden du lakerer dine negle, da den forbedrer vedhæftningsevnen, så lakken fæstner bedre. Findes her: http://www.dependcosmetic.dk/produktsortiment/naglar/8911/

DSC01748

Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar