LUXPLUS KONCEPTET – SPAR PENGE PÅ POPULÆRE PRODUKTER!

31. maj 2016

Hej kære læsere!

Jeg er simpelthen nødt til at dele min nye opdagelse med jer!

Måske er I lige så trætte af, at betale dyre domme for jeres yndlings makeup produkter, men det er slut nu. Jeg er begyndt at købe mine produkter hos Luxplus.dk og vil meget gerne fortælle jer om dette fantastiske koncept. Luxplus er nemlig ikke bare en almindelig webshop, men en medlemsklub, hvor du kan spare mange penge. Hos Luxplus er udvalget stort, så der er noget for alle. Jeg har selv lige modtaget en række produkter, som er i den fineste stand.  

 Den første måned hos Luxplus er gratis og derefter koster det 89 kr./mdr. Du kan til hver en tid framelde dig. Start dit medlemskab ved at gennemføre et køb, og få del i de mange medlemsfordele – jeg har selv sparet utrolig mange penge ved at handle mange af mine beauty produkter der. Min ynglings læbestift fra Estee Lauder koster normalt 265, men jeg fik den til 139 kr (køb den her) – hvilket er utrolig billigt og derfor foretrækker jeg Luxplus. Min mor køber et hår produkt som normalt koster 99 kr, men på Luxplus koster det kun 25 – så nu køber hun det kun derfra, andet kan ikke betale sig.

Jeg modtog disse produkter og har afprøvet dem alle sammen – jeg kunne ikke være mere tilfreds! Det er helt klart en hjemmeside jeg vil anbefale 🙂

DSC01945

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm ✖ Estée Lauder Læbestift  ✖ Rimmel Apocalips Lip Lacquer “Star Gazer”  ✖ Rimmel Apocalips Lip Lacquer “Atomatic Rose” ✖ Rimmel Soft Colour Blush “Pink Rose” ✖ Rimmel Natural Bronzer Waterproof “21 Sunlight” 

 

Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar