SUKI SKIN CARE BALANCING FACIAL OIL FRA PURESHOP.DK

25. maj 2016

Jeg lavede et indlæg i samarbejde med www.pureshop.dk  (læs her) og jeg elskede det produkt de sendte mig, så denne gang prøver jeg endnu et, også fra Suki Skin Care linjen – denne gang en “Balancing Facial Oil”. Jeg elsker oiler og kan ikke få nok af dem. Jeg har meget tør hud, så for mig er det en nødvendighed. Denne er rigtig god til sensitiv hud, hvilket er en kæmpe bonus.

Den koster 329,00 kr og kan købes her: http://www.pureshop.dk/balancing-facial-oil 

DSC01822

Det er en 100% naturlig serum til normal/kombineret hud og problemhud. Hvad denne oile kan: “Sart, sensitiv, acne, eksem, rosacea og uren hud reduceres mærkbart med denne balancerende serum, balancing facial oil, der beroliger, normaliserer, beskytter og nærer huden både nat og dag.

Jeg har haft god tid til at teste den og jeg kan ikke andet end at være enig. Suki Skin Care overraskede mig positivt og efter to fantastiske produkter derfra, er jeg ikke i tvivl om, at det bliver et mærke jeg kommer til at købe det meste af mine hudpleje produkter fra.

Efter jeg har brugt denne, sørger jeg for at fugte min hud. Allerde efter 2 gange kunne jeg mærke forskel på min hud, den blev meget mere glat og jævn, de tørre “pletter” jeg havde rundt omkring er væk og så føles min hud utrolig sund. I ved jeg er 100% ærlig og jeg kunne aldrig drømme om at anbefale produkter jeg ikke selv er tilfreds med – og slet ikke hudpleje produkter. Denne er alle pengene værd og eftersom du kun bruger lidt af gangen, vil den holde i lang tid. Jeg kan overhovedet ikke finde en enkelt ting jeg ikke bryder mig om, så denne vil være min nye go-to.

DSC01823

Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar