FANTASTISKE MAKEUP PRODUKTER FRA BILLIGPARFUME.DK

17. juni 2016

Hej venner! Her er endnu et dansk indlæg, for jeg vil nemlig rigtig gerne snakke om hjemmesiden www.billigparfume.dk. Det er nemlig en side jeg har brugt i evigheder, fordi jeg elsker deres makeup udvalg. De har blandt andet mærket “Milani” som er et af mine yndlings drugstore mærker, og det er ikke altid lige nemt at finde i Danmark. De får også hurtigt alle de nye produkter der udkommer, så det er den side jeg altid ender op med at købe fra. De sælger utrolig mange forskellige ting, alt fra parfumer, makeup, hårprodukter, neglelak, hudpleje og jeg kunne blive ved. Jeg vil helt klart anbefale at I tjekker siden ud, selv min mor er begyndt at købe derfra, fordi de har hendes ynglings hårprodukter – og ikke mindst nogle gode tilbud!

Jeg har været så heldig at få nogle ting sendt, dem har jeg været ved at teste og har virkelig glædet mig til at dele dem med jer!

usepic

Alle snakker om Milani’s nyeste foundation, den er et hit på YouTube og jeg har længe ville prøve den. Eneste minus: deres farve udvalg STINKER, så hvis du er bleg, er du nødt til at få fat i en foundation mixer. Jeg har den i farven 01 Creamy Vanilla. Udover det, så kan jeg godt forstå hvorfor den er blevet så populær. Virkelig lækkert produkt, super dækning, dog uden du får cake-face, og så holder den hele dagen. Det er 2 i 1, det vil sige du får både foundation OG concealer. Det er virkelig blevet en favorit i min makeup kollektion. Den koster 149 kr og kan selvfølgelig købes på billigparfume, find den her: http://www.billigparfume.dk/produkter/milani-foundation-2in1-conceal-perfect-foundation-and-concealer-01-creamy-vanilla-.html

DSC02365

For et par måneder siden udkom Milani med en masse øjenskygge paletter, der også hittede på YouTube. Som I nok ved, køber jeg næsten aldrig ‘drugstore’ øjenskygger, for 9 ud af 10 gange er de utrolig dårlige. MEN, eftersom jeg hørte så mange fantastiske ting om dem fra Milani, har jeg længe ville prøve dem og nu fik jeg endelig chancen! Jeg har paletten “Must Have Naturals”, som sagt er super neutrale og perfekt til hverdagen. De har også andre forskellige farver, så der er noget for alle! Endnu engang forstår jeg hvorfor de er et hit. De er så super lækre og bløde, nemme at arbejde med og endda vildt pigmenteret. Jeg er simpelthen nødt til at prøve de andre også, for hold nu op hvor var det en fantastisk oplevelse. Dem vil jeg 100% anbefale! PS farverne er endnu flottere i virkeligheden! Køb “Must Have Naturals” her: http://www.billigparfume.dk/produkter/milani-everyday-eyes-eyeshadow-palette-must-have-naturals.html

DSC02377IMG_1522 IMG_1524

Denne lipliner er også fra Milani (03 Nude), farven er en pæn neutral nude og kan bruges sammen med mange forskellige læbestifter. Den koster kun 45 kr, hvilket er super billigt og noget alle har råd til, blot en af grundene til jeg elsker dette makeup mærke. Lige da jeg fik den, afprøvede jeg den på min hånd og den blev siddende i 2 dage trods det jeg vaskede hænder 100 gange, det havde jeg ikke forventet. Kæmpe bonus! Den er nem at påføre, ikke den mest bløde blyant jeg har prøvet, men stadig pigmenteret og god kvalitet. Den kan købes her: http://www.billigparfume.dk/produkter/milani-color-statement-lipliner-nude-.htmlDSC02387IMG_1534

Jeg fik også L’Oréal False Lash Telescopic Mascara og OH MY GOD … Hvis ikke I ejer den allerede, GO! Jeg er så sur på mig selv over, at jeg ikke har prøvet den noget før. Den har været populær i evigheder! Den har den mest perfekte børste, der gør det nemt at påføre og så får du bare de flotteste vipper med det samme. Den klumper ikke, den smuldrer ikke, og så holder den HELE dagen uden problemer. Jeg ved allerede, at jeg ikke kommer til at bruge andre end denne, jeg er så sindssygt imponeret. Jeg fik endda min mot til at købe en også, det siger vidst det hele. Bonus: den er sat 32% ned lige nu!! Køb den her: http://www.billigparfume.dk/produkter/loreal-l-or-al-false-lash-telescopic-mascara-black.html 

DSC02373DSC02338

Clarins Instant Light Radiance Complexion Base fandt jeg utrolig spændende. Det er en illuminating primer, som kan købes i 3 farver:

Rose (lysner alle complexions)
Champagne (korrigerer rødme)
Peach – genskaber udstråling til mellemstore og mat hud

Jeg fik den i farven Rose og den har et lyserødt skær, men når først du har puttet den i ansigtet, er den stort set gennemsigtig. Den dufter af parfume og giver dig den perfekte glød, uden du kommer til at ligne en disco ball. Min makeup holdte perfekt, og det er helt klart et produkt jeg vil komme til at bruge tit. Og så føles den fugtgivende, hvilket min tørre hud elsker! Kan købes her: http://www.billigparfume.dk/produkter/clarins-instant-light-radiance-complexion-base-01-rose-30-ml-.html

DSC02371

Det var det hele! Jeg har helt klart fået nye favoritter og jeg er vildt imponeret, jeg elsker at finde makeup, som jeg ikke kan leve uden. Tak fordi I gad at læse med 🙂

 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med billigparfume.dk 

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Camilla Sofie 17. juni 2016 at 11:20

  Det lyder til at være lækre produkter! Jeg har selv længe overvejet, at købe Milanis øjenskygger! Dejligt indlæg 😀

  • ♡ Maria ♡
   Svar ♡ Maria ♡ 17. juni 2016 at 11:42

   Hvor er du sød, tusind tak! Jeg blev virkelig overrasket over kvaliteten, men hold nu op, hvor er det bare en skøn palette! 🙂

 • Svar Smuksakken 17. juni 2016 at 20:30

  Jeg har hørt en del om Milani det sidste stykke tid, så det kan da være man skulle prøve nogle af deres produkter af! Paletten ser virkelig lækker og pigmenteret ud, så man bliver da helt nysgerrig! 🙂

  • ♡ Maria ♡
   Svar ♡ Maria ♡ 17. juni 2016 at 20:34

   Milani er virkelig et fantastisk mærke, deres produkter skuffer sjældent! Og ja de er vildt pigmenteret, det kom faktisk ret meget bag på mig, selvom jeg havde hørt en masse positive ting! 🙂

  Skriv kommentar