SMUK MAKEUP MED OVALBØRSTESÆT FRA CLEANSKIN.DK

26. juni 2016

Lige for tiden er det vildt populært at gøre brug af et oval børstesæt og der findes rigtig mange forskellige. Det her sæt indeholder 10 børster og er fra www.cleanskin.dk, det er lige nu sat ned fra 549 kr til 299 kr, så du kan spare rigtig mange penge – super godt tilbud! Så hvis du længe har ønsket dig at prøve dem, er dette helt klart værd at tjekke ud.
DSC02579

DSC02561

De kommer i mange forskellige former og størrelser og gør hver især forskellige ting. De er gode til at blende foundation og concealer ind med og så er de bare utrolig bløde. Hårene er tætsiddende, så de ikke ‘sluger’ foundation og concealer, ligesom en almindelig børste eller beautyblender.

DSC02589

DSC02603

Hvis du bruger en af de større børster til ansigtet, så tager det næsten ingen tid at lægge foundation, du sparer virkelig meget tid og det går lynhurtigt. Kæmpe bonus!

DSC02584

DSC02586

 

Her er lidt af de sjove/anderledes børster:

 

DSC02610

DSC02615

De mindre børster kan både bruges til læbestift/liquid lipstick, påføring af eyeliner, øjenskygge osv. Super smart!

Vælg en af de større børster (den størrelse du har det bedst med) til foundation og tag de mindre/medium børster til concealer, for de kan nemt nå omkring områderne, der er svære at komme til!

Jeg kan nu bedst lide at påføre blush og contour med mine normale børster, da det er det nemmeste for mig, men det er jo smag og behag. Du kan i hvert fald sagtens bruge de ovale børster til det, hvis det er det du vil 🙂

DSC02624

Jeg kan virkelig godt lide dem, de er anderledes, men nyttige og gør det enormt nemt at lægge makeup. Perfekt til folk, som ikke har særlig meget tid til at gøre sig klar om morgen eller som bare gerne vil være hurtigt ude af døren og til den pris, kunne det ikke være bedre!

Sættet kan købes HER og koster 299,- (inkl levering). Der er 45% rabat og som sagt gratis fragt. Jeg vil helt klart anbefale jer, at tjekke det ud!

DSC02609

 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med cleanskin.dk 

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Hanne Nielsen 26. juni 2016 at 16:46

  Sikke nogle dejlige makeup børster. Det lyder til at være det helt rigtige til min fremtidige makeup.
  Flotte billeder der giver et rigtig godt indtryk af hvad jeg får for pengene. Det er da lidt at et kup!

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 26. juni 2016 at 16:47

   Tusind tak Hanne for de søde ord, det er jeg virkelig glad for at høre! 🙂

  Skriv kommentar