SOMMERNYHEDER FRA ORIGINS

29. juni 2016

Så er der lækre sommernyheder fra Origins og jeg kan ligeså godt sige det med det samme: glæd jer! Jeg modtog GinZing ™ Peel-Off Mask to refine and refresh som er en forfriskende peel-off ansigtsmaske, der på mindre end 10 minutter fjerner snavs, affaldsstoffer og døde hudceller, og GinZing™ Energy Boosting Treatment Lotion Mist som er en ultra-forfriskende, oliefri treatment lotion mist, der giver et øjeblikkeligt energi-boost og fugt til en træt hud. 

Udkommer 1 juli!

DSC02636

Jeg er besat af sprays til ansigtet, jeg synes det er så lækkert, at kunne fugte sin hud på den måde og samtidig holde den sund og frisk. Så da jeg så Origins kom ud med en, var jeg helt oppe at køre. Den bruger jeg nu flere gange om dagen og især efter jeg har været i bad, hvor min hud trænger til ekstra meget fugt. Så lækkert! Jeg elsker også at bruge den inden makeup eller efter, at jeg har renset hud og lige inden jeg bruger min fugtighedscreme.

Denne spray behandler kedelig, træt hud på tre måder. Først giver Panax Ginseng og Koffein fra kaffebønner øjeblikkeligt huden et energi-boost. Granatæble, der er en kraftfuld, nærende frugt som er rig på antioxidanter, hjælper med at opfriske og holde huden sund og Troldhassel fjerner blidt døde hudceller og efterlader huden blød og fuld af udstråling.

Hvordan du bruger den: Hold flasken 25-30cm fra ansigtet og spray på huden. Luk øjnene så du undgår at få det i øjnene. Påfør om morgenen efter du har renset hud eller anvend den i løbet af dagen for et hurtigt energi-boost.

Min hud er blevet utrolig blød og ikke mindst frisk at se på – min makeup ser også meget bedre ud. Den er simpelthen ikke til at undvære!

Den koster 145 kr./150ml.

DSC02628

Jeg elsker ansigtsmasker og kan ikke få nok. Jeg har afprøvet Origins nye GinZing ™ Peel-Off Mask to refine and refresh og har virkelig glædet mig til at kunne dele det med jer! Den er beriget med et mild citron-,appelsin-og æblefrugtsyrekompleks, hjælper formlens naturlige syreingredienser med at forfine hudens porer og genopfriske træt hud. Sammen med centrale energi-boostende ingredienser som Koffein og Panax Ginseng, arbejder denne kraftfulde peel-off maske til at booste cellernes energi og samtidig fjerne tegn på træthed, så huden forbliver elastisk.

Denne maske er uden tvivl noget for alle og ikke til at undvære. Jeg har især kunne mærke på min hud, at jeg har brugt den og når først jeg kan mærke forskel ved at bruge et product, så bliver det med det samme kastet ind i min hudpleje routine. Så jeg vil 100% anbefale denne maske, den blev hurtigt en af mine yndlings.

Hvordan du bruger den: Påfør et jævnt lag på en tør og ren, makeup fri hud. Undgå øjenområdet, bryn og hårgrænse. Lad herefter maske tørre. For fjerne, smiler du og den vil løsne sig så den forsigtigt kan pilles af. Fugt en vatrondel med vand og rens overskydende product af.

Bonus: den har en smuk metal-orange farve. Den ser SÅ flot ud på huden, blev virkelig overrasket – det gør skam ikke noget, når nu man alligevel ser lidt fjollet ud med maske på 😉

Den koster 195 kr./75 ml.

DSC02632

Forresten så holder disse to produkter i evigheder, jeg har brugt dem lige siden jeg fik dem og du kan ikke engang se det på selve sprayen. Du får virkelig noget for pengene!

Jeg er virkelig blevet glad for disse produkter og de er blevet en fast del af min hudpleje routine. Dem vil jeg stærkt anbefale. Jeg har brugt Origins produkter i mange år og har altid været rigtig glad for dette mærke, de har nogle af de bedste hudpleje produkter der findes, med fantastiske ingredienser. Find flere produkter på deres hjemmeside: http://www.origins.dk/

 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Origins 

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar rikaedelgren 29. juni 2016 at 12:44

    Det virker som nogle lækre produkter! 😀

  • Skriv kommentar