WELLA Color Fresh

30. juni 2016

Hey guys! Så er der nye spændende produkter fra Wella! De lancerer nemlig ny Color Fresh, som er hurtig, nem, ammoniak-fri farveopfrisker.

Color Fresh er uden ammoniak eller peroxider og er designet til at give din hårfarve et boost og glansen tilbage uden det samme tidsforbrug og omkostninger, som der er ved en fuld hårfarvning. Color Fresh vil styrke og oplive din hårfarve samtidig med, at den vil holde i op til 10 hårvaske og give op til 30% dækning af grå toner. Den plejende formular i Color Fresh gør, at du ikke behøver at bekymre dig om, at dit hår bliver skadet. Jeg ved ikke med jer, men jeg er simpelthen vild med ideen og det er klart noget jeg vil gøre brug af! 

Det er en semi-permanent farve, der forstærker din naturlige farve og tilføjer synlig glans, uden at du skal bekymre dig om hårrødder, udgroninger, skadet eller ødelagt hår. Den kan også anvendes til blidt at reducere og neutralisere uønskede toner i blond og gråt hår!

Super fedt produkt med en overkommelig pris – det bliver ikke bedre. Jeg var simpelthen nødt til at fortælle jer om det!!

Color Fresh findes i 21 nuancer – 139 kr. vejl. Kan købes i begyndelsen af juli. Wella_Color_Fresh_Image_DKK139

Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar