African Botanics Marula ” TO GO ” rejsetaske – SPAR 400 KR!

13. juli 2016

Bellabellacci har så mange naturlige hudpleje produkter og jeg har været så heldig at få lov og afprøve nogle af dem.

Jeg modtog dette fantastiske rejsesæt fra kvalitetsbevidste African Botanics. Rejsesættet indeholder et nøje udvalg af de bedste og mest virksomme produkter fra den Los Angeles baserede producent.

Sættet indeholder:

Det er lige nu sat ned fra 800 kr til 400, det vil sige 50%, hvilket er et FANTASTISK tilbud og jeg vil virkelig opfordre jer til at slå til, for disse produkter er 100% pengene værd. Jeg er så kræsen med hensyn til hudpleje produkter, men de her har virkelig fået en kæmpe plads i mit hjerte – og ikke mindst på mit badeværelse.

DSC03075

Pure Marula Cleansing Oil er min helt nye favorit. Den har den skønneste duft og jeg er helt vild med konsistensen – og så er den til alle hudtyper! Olien fjerner mildt make-up, skidt og snavs, døde hudceller og urenheder uden at irritere eller udtørre huden. Olien minimerer rødmen og irritation og stimulerer blodcirkulationen i huden. Jeg har rigtig mange cleansere, men ingen kan måle sig med denne. Bonus: din hud dufter SÅ godt bagefter!

Anvendelse:
Brug morgen og aften. Påfør 2-3 pump på hænderne, og masser blidt ind i ansigt og hals 1-2 minutter med cirkulære bevægelser. Påfør en smule varmt vand til huden for at lave emulsionen, og vask efterfølgende huden grundigt. Slut af med koldt vand.

DSC03119

Mineral Cleansing Mask er også et hit hos mig. Denne maske toner, nærer og opfrisker træt hud. Dette produkt er også til alle hudtyper! Marula Mineral Face Mask er specielt designet til at bekæmpe rødmen, inflammation og problemer med akne og ødem. Den yderst potente og ekstremt avancerede formel indeholder højt specialiserede anti-age aktiver fra maruela og andre planteekstrakter, der leverer livsvigtige næringsstoffer og mineraler, som jern, zink, kobber og magnesium, til hudens celler.

Jeg havde den på i 15 minutter og min hud var så lækker og blød bagefter. Jeg er så kræsen med hensyn til masker, men jeg har ingen negative ting at sige om denne. Fantastisk duft og så føles den virkelig behagelig imens man har den på!

Anvendelse:
Brug efter Pure Marula Cleansing Oil eller anden exfoliering. Påfør et tyndt lag til huden med fingerspidserne, men undgå området omkring øjnene. Slap af, og lad masken sidde i 5-15 min, mens du nyder den behagelige duft af rosengeranium og clementiner. Rens derefter huden med varmt vand og blide bevægelser. Påfør masken 2-3 gange om ugen efter behov.
DSC03113

Pure Marula Oil fra kvalitetsbevidste African Botanics er en fuldstændig fantastisk koldpresset ansigtsolie, der er baseret på maruela-frugten. Olien er ekstremt rig på vitaminer og antioxidanter, som vitamin C og E, der hjælper med til at beskytte huden mod de skadelige frie radikaler, og samtidig stimulerer celledelingen. Den er desuden let og naturlig og absorberes lynhurtigt af huden. Dette er virkelig en luksus oile og det er man ikke i tvivl om! Jeg elsker at den absorberes hurtigt, for der er ikke noget værre end ansigtsprodukter der bliver ved med at klistre på huden. Den dufter himmelsk og er perfekt til min utrolig tørre hud. At den hjælper på en masse andre ting er en kæmpe bonus, jeg elsker produkter der kan bruges til mere end bare én ting.

Anvendelse:

Velegnet som daglig fugtighedscreme til alle hudtyper. Ideel til tør og solskadet hud, samt til at fjerne eksem, strækmærker og ar eller til at fjerne påvirkning fra jetlag. Smør på de udsatte og ramte steder.

DSC03128

Marula Shimmering Gold Oil er jeg nu blevet besat af. Uden at overdrive. Jeg elsker alt der indeholder ordene “Shimmering Oil”, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville elske dette produkt. Den har også det smukkeste design, det er virkelig et produkt du vil vise frem, jeg er simpelthen forelsket. Dette er endnu et produkt, der kan bruges til flere ting: Det er en supernærende olie, der fremhæver alle kroppens facetter og sætter dem i et strålende lys. En sublim alt-i-en olie, der kan bruges til både ansigt, krop og hår.

Anvendelse:

Til daglig brug og til alle hudtyper

Ryst godt før brug. Masser ind i huden med cirkulære bevægelser, eller løb fingrene igennem håret med en smule olie. Brug på kroppen for at fremhæve særlige områder; i ansigtet for at tilføre karakter og for optimal pleje; i håret for at reparere og opnå glans.

DSC03125

Køb sættet HER.

En sidste ting jeg er nødt til at dele med jer, som IKKE er med i sættet: Absolutions fugtgivende ansigtsmaske. Denne intense fugtgivende ansigtsmaske fra Absolution er både med til at reparere huden og give den naturlige balance, som din hud har brug for, for at være sund. Samtidig er den også med til at mindske rynker. Den kan bruges på alle hudtyper og indeholder masser af mineraler, proteiner, aminosyrer og U vitaminer, der giver masser af fugt til huden, og får den til at se yngre ud og giver den en flot glød.

Jeg var overhovedet ikke i tvivl om, at den var fugtgivende, da jeg prøvede den første gang. Min hud takkede mig nærmest efter jeg havde brugt den. Min hud blev lækker, glat og ikke mindst frisk at se på. Det var ikke engang nødvendigt med en fugtighedscreme bagefter, som jeg normalt plejer at bruge. Denne maske kan også bruges til alle hudtyper, men hvis du har meget tør hud: YOU NEED THIS. Virkelig en life-saver.

Anvendelse:
Den fugtgivende ansigtsmaske kan bruges til alle hudtyper, og kan bruges 1-2 gang om ugen alt efter behov. Den kan bruges om aftenen inden du går i seng. Påfør masken i et tyndt lag og fjern det overskydende creme efter 10 minutter, læg dig til at sove og vågn op med frisk hud. Du kan også bruge den om morgen inden du putter din dag creme på.

DSC03130

Jeg ved godt, at disse produkter er i den dyre pris-ende, derfor er det så godt, at der er 50% på dette sæt lige nu. Du spare så mange penge og samtidig får du masse skønne produkter, jeg lover jer, at det er det værd. Jeg ville aldrig anbefale noget, som jeg ikke tror på. Jeg håber I kunne bruge dette indlæg og vil tjekke Bellabellacci  ud! xo


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar