LÆKRE NYHEDER FRA DEPEND COSMETICS

10. juli 2016

Så er der nyt fra Depend Cosmetics! Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Jeg modtog den sødeste lyserøde kasse fyldt op med lækre ting.  Der nemlig en masse nye dekorationer, så du kan komme i dit kreative hjørne og lave de fedeste negle. Der er massere af stickers, glitters, stamping nail kit, patterns, top coats og jeg kunne blive ved!

DSC02877

Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Alt er virkeligt muligt og du kan få masser af inspiration på Depend’s Instagram @depend_cosmetic

DSC02888

Jeg plejer altid bare at putte neglelak på og så er det fint, men er virkelig blevet inspireret af alle de nye dekorationer, og har virkelig glædet mig til at kunne prøve dem, min mor er også helt vild med dem og hun er lidt ligesom mig, når det kommer til neglelak. Så vi aftalte hurtigt at gå i gang og lave nogle sjove ting – så jeg vil helt klart anbefale de nye produkter!

Jeg laver gerne et indlæg mere, hvor I kan se nærmere på produkterne og få mere information, så sig endelig til hvis det er noget I gerne vil have 🙂

Link til det hele: http://www.dependcosmetic.dk/product-category/naglar/


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar