MAKEUP REVOLUTION BRONZING PALETTE ANMELDELSE!

27. august 2016

Jeg har længe ville prøve bronzer paletten fra Makeup Revolution, jeg har allerede deres contour palette i både pudder og creme + deres blush paletter og jeg ELSKER dem. Jeg har også hørt så mange gode ting om bronzer paletten, så jeg har virkelig glædet mig til at testen den. Den er fra min yndlings hjemmeside www.my-beauty.dk, de har et kæmpe udvalg af produkter fra Makeup Revolution, som jeg helt klart synes I skal tjekke ud: http://my-beauty.dk/shop/makeup-revolution-370c1.html

DSC03441

Du får rigtig mange farver at vælge mellem, hvilket jeg elsker. Hvis du er virkelig bleg, så er det svært at finde en bronzer, der ser ordentlig ud – jeg vil helt klart anbefale dem fra denne palette! Og hvis du ikke er bleg, men har farve kan du også sagtens bruge den, da der er både mørke og lyse farver – derfor er den så perfekt.

De er alle super bløde, pigmenteret og nemme at arbejde med. De er så pigmenteret, at du skal være forsigtig og kun lige dyppe børsten! Man kan hurtigt komme til at få for meget på. Der er både shimmer og matte farver, endnu engang er der noget for alle, hvilket jeg synes er fantastisk. ALLE kan bruge denne palette.

Der er også to baked bronzers (de sidste to i rækkerne), som giver dig den smukkeste glød, den lyse kan også bruges som highlighter!

De ser lidt lyse ud, men når først de kommer på huden, så har de den perfekte farve – don’t you worry!

DSC03462

Køb bronzer paletten fra Makeup Revolution her: http://my-beauty.dk/shop/makeup-revolution-ultra-2822p.html

My-beauty.dk har et stort udvalg af bronzers fra andre mærker, tjek dem ud her: http://my-beauty.dk/shop/bronzer-460c1.html


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar