ORIGINS SKIN ESSENCE LOTION – LÆKKER NYHED!

10. august 2016

Hej mine elsklinger! Origins er nu ude med endnu en lækker nyhed og som altid har jeg glædet mig til at dele det med jer. Jeg var SÅ spændt på dette produkt og jeg stod faktisk og manglede en ny lotion. Jeg fik den for noget tid siden, så den er blevet testet godt og grundigt!

Origins udvider quarter-life hudplejekollektionen med lanceringen af Origins Skin Essence Lotion, der er en Essence Lotion med multi-fordele; den øger fugtniveauet, udglatter strukturen og minimerer porerne synligt så du opnår en lækker glød. Hvis I kender mig, ved I at dette er det perfekte produkt for mig!! Man skulle næsten tro, at de tænkte på mig, da de lavede den. Og så er jeg helt vild med den lyserøde indpakning.

Origins Skin Essence Lotion med Dual-Ferment bruger Kastanjefrø-ekstrakt til forsigtigt at forfine huden og give en fornyet babyblød konsistens. Disse to elementer arbejder stærkt sammen med de vigtigste ingredienser Canadisk Piletræsurt og Persisk Silketræ for at skabe en kraftfuld lotion, der som sagt øger fugtniveauet, synligt minimere porerene og booster hudens udstråling. Efter brug, kan du opleve en perfektioneret hud, der er øjeblikkeligt hydreret og fuld af glød.

Alt det den påstår at gøre, har jeg faktisk kunne se efter et par gange. Og min hud er blevet knap så tør og er virkelig sund at se på. Den har forresten også en fantastisk duft! Det er ikke tit Origins produkter skuffer mig og jeg er endnu engang virkelig imponeret. Det er en rar lotion at bruge og den er blevet en del af min hudpleje routine. I love it! Hvis du er typen, der hader følelsen af cremer, som hele kroppen skal smøres ind i, så er dette virkelig en god løsning.

Anvendelse:

Dup på ren hud med fingrespidserne eller en vatrondel morgen og aften og efter brug af Origins Skin Retexturizing Mash med Rose Clay. Påfør herefter Original Skin Renewal Serum.

Den fås til vejl. pris 210 kr/150 ml og kan købes hos alle Origins forhandlere og på www.origins.dk fra d. 15 august!

DSC03346


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar