NYHED: Precision Liner FX II

4. september 2016

Divaderme lancerer nu Precision Liner FX II, som er en semi-permanent liner, der med sin fine applikatorpen giver mulighed for den perfekte indramning af øjet. Lineren kan også anvendes til optegning af bryn, hvilket jeg synes er vildt cool! Jeg elsker, når man kan bruge et produkt til flere forskellige ting. De tørrer hurtigt og er sikker og nænsom for sarte øjenomgivelser. 

  • Naturlig semi-permanent liner til bryn og vipper. Tørrer på under 60-sekunder, smitter ikke af og har en fantastisk holdbarhed på hud som på bryn-og vippehår.
  • Et 100% naturligt produkt, som er formuleret med mineralrigt ler fra Amalfikysten samt plejende ekstrakter fra frugter og urter.
  • Sikker og nænsom selv for følsomme øjne. Alle Divaderme produkter er fremstillet uden brug af parfume, parabener eller konserveringsmidler.

DSC03636

Koster 229 kr. Der er 3 nuancer: ASH FX, CAPPUCCINO FX, ESPRESSO FX. Her får du virkelig noget for pengene. Det virker måske lidt dyrt for en liner, men tro mig: det er det værd! Jeg er altid forsigtigt med, hvad jeg putter omkring mine øjne og der er virkelig ingen bekymringer med dem. Jeg er så imponeret og når alt kommer til alt, så er 229 kr ikke særlig meget, når man tænker på, hvor god lineren er og at den netop er så nænsom og naturlig. Jeg kan helt klart anbefale dem!

De kan købes på www.divaderme.dk, www.helsam.dk, hos Salling samt ved frisører og saloner over hele landet.

DSC03644


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar