YVES ROCHER HUDPLEJE PRODUKTER – TILBUD!!

17. september 2016

Yves Rocher har de mest fantastiske produkter. De har alt fra hudpleje, hårpleje og makeup! Jeg har en masse hudpleje produkter jeg har afprøvet i et godt stykke tid.

Jeg ELSKER deres Dry Oil, som har det flotteste guld ‘glimmer’, den giver et gyldent skær til hud og hår og er simpelthen så smuk. Jeg er også fuldstændig vild med deres Dry Body Oil, parfumer og shampoo. Det er et helt indlæg i sig selv, så sig endelig til hvis I vil vide mere om dem!

Det er så længe siden jeg har prøvet hudpleje produkterne, så det var virkelig nyt for mig, for jeg kan virkelig ikke huske særlig meget. Der er i alt 6 produkter: en toner, 2 cleansers, en maske, og to creamer til morgen og aften!

4h Comfort Nourishing Cream: den bruger jeg hver morgen til min tørre hud og den er virkelig behagelig! Den har ikke en fed konsistens (kæmpe bonus), og så føles min hud virkelig blød og lækker. Den har også hjulpet utrolig meget, min hud er knap så tør og min makeup er on point! Det er helt klart en creme jeg vil fortsætte med at bruge. Den har også en skøn duft, som ikke er alt for stærk, hvilket jeg rigtig godt kan lide! Normalprisen er 179, men kan lige nu købes till 109: http://www.yves-rocher.dk/control/product/~category_id=1058/~product_id=40727

DSC03882

Intense Nourishing Night Balm: denne bruger jeg inden jeg går i seng, som en natcreme. Den arbejder med at reparere huden, reducere strammende tørhed og give en dejlig følelse af blødt velbehag, mens man sover, hvilket jeg elsker. Der står, at på længere sigt bliver huden mere glat, mere blød og mere smidig, hvilket jeg tror på, for du kan nærmest føle det når du putter den på. Jeg har nu brugt den i et godt stykke tid og det er blevet til et ritual at bruge denne inden sengetid. Den har en lidt tykkere konsistens, men er hverken fedtet eller irriterende at have på, hvilket er vigtigt for mig, især lige inden jeg skal sove. Den er også sat ned og du kan lige nu spare 39%, køb den her: http://www.yves-rocher.dk/control/product/~category_id=1058/~product_id=43525

DSC03880

Creamy Repair Mask: dette er virkelig den perfekte maske, super nem og så skal man kun have den på i 5 minutter – perfekt til os der har lidt travlt eller bare har en doven dag! Dette produkt har også været en life-saver for min tørre hud. Den har en cremet moussekonsistens, som efterlader huden fløjlsblød og smidig. Efter jeg havde brugt den et par gange, kunne jeg tydeligt mærke forskel på min hud – hvilket ikke sker særlig tit med masker! Jeg har faktisk brugt denne mere end nogle af mine andre yndlings, eftersom det er så hurtigt og nemt. Jeg er endnu engang fan! Bedste del? Den er også sat ned, til KUN 85 kr!! Køb den her: http://www.yves-rocher.dk/control/hudpleje/tor-hud/ansigtsmaske/?cmSrc=Category

DSC03870

Velvety Cleansing Lotion: dette er en renselotion med en blød cremekonsistens og den er SÅ lækker! Den renser ikke blot huden, men fjerner også makeup og andre urenheder uden vand. Dette er min nye go-to. Du får utrolig meget produkt, men skal ikke bruge særlig meget (gæler for alle produkterne). Den efterlader huden super blød og lækker, og ja jeg er in love! Koster KUN 59 kr lige nu, så skynd jer! Den kan købes her: http://www.yves-rocher.dk/control/hudpleje/tor-hud/rensemaelk/?cmSrc=Category

DSC03878

Velvety Ultra-Rich Cleanser: dette er en rensegelé, som passer perfekt til dig som foretrækker en rensning med vand, men som ikke vil have, at huden skal føles udtørret. Når jeg ikke bruger den anden, så bruger jeg denne morgen og aften. Jeg ved faktisk ikke, hvilken en jeg bedst kan lide, da jeg synes de begge to er fantastiske, så det er op til dig, alt efter hvad du foretrækker. Jeg kan i hvert fald anbefale begge! Denne koster også kun 59 kr og kan købes her: http://www.yves-rocher.dk/control/hudpleje/tor-hud/rensegele/?cmSrc=Category

DSC03874

Det var det hele! Sikke en omgang. Jeg elsker alle produkterne. Jeg er ikke i tvivl om de lækre og luksuriøse ingredienser, dem bemærker man med det samme. Det er også en af grundende til jeg elsker Yves Rocher så meget. Jeg har virkelig haft travlt med at teste det hele og har siddet med min lille notesbog konstant, men det har virkelig været en fornøjelse og jeg er glad for at være tilbage til at bruge dette mærke – jeg skal helt klart også prøve deres makeup! Hvis jeg var jer, ville jeg udnytte, at tingene er sat ned lige nu – Kæmpe GO herfra!

DSC03925


Sponsoreret af Yves Rocher / 100% mine egne meninger 

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Maja Trier 17. september 2016 at 14:12

    Yves rocher har nogle super lækre produkter, samt noget lækkert makeup?

  • Skriv kommentar