CLINIQUE PEP-START MULTI-TASKERE!

21. oktober 2016

Clinique lancerer en ny hudpleje serie for kvinder “on the go”. De nyeste produkterne i serien er Pep-start hydroblur moisturiser og Pep-start 2-in-1 exfoliating cleanser. I ved jeg allerede er fuldstændig tosset med Pep Start øjencreme, den har jeg skrevet om flere gange her på bloggen! Da jeg så de nye produkter blev jeg helt vildt glad, jeg ELSKER designet og jeg bruger næsten kun hudpleje fra Clinique!

Pep-Start™ HydroBlur Moisturizer: Kan bruges alene eller under foundation. Den er så let, at du kan bruge den til “touch-ups” i løbet af dagen. Vi kalder den dit nye favoritfilter – den ideelle måde at give huden den fugt, den har brug for, og det smukke “retouch”, der gør porerne mindre synlige og udvisker fine, tørre linjer. Dette er virkelig en lækker fugtighedscreme. Ens hud føles fantastisk bagefter og utrolig blød! Den synker ikke rigtig ind i huden, hvilket er det eneste “negative” jeg kan finde ved den. Men det er bare preference. Jeg er stadig kæmpe fan af den og det den gør ved min hud! Køb den her: http://www.clinique.dk/product/17951/41984/hudpleje/pep-start/pep-start-hydroblur-moisturizer/index.tmpl

Pep Start™ 2-in-1 Exfoliating Cleanser: Dette 2-i-1-produkt kombinerer skånsom rens med eksfoliering og fjerner snavs, døde hudceller, overskydende fedtstof og urenheder, så huden får en glat overflade med en strålende glød. Primer huden perfekt til påføring af makeup. Så skånsomt, at det kan bruges to gange dagligt. Dette er min nye favorit! Den er fantastisk. Den er ikke alt for hård ved huden, men den får stadigvæk renset og skrubbet, som den skal. Jeg har prøvet rigtig mange exfoliators og mange af dem har været for hårde ved min hud. Jeg elsker, at det er 2-i-1, og jeg kommer ikke til at bruge andet end denne – og se lige hvor smuk den er! Helt klart en must have. Køb den her: http://www.clinique.dk/product/17951/40544/hudpleje/pep-start/pep-start-2-in-1-exfoliating-cleanser/index.tmpl

Pep Start Øjencreme: En brat opvågning til øjnene. Se veloplagt ud på bare 3 sekunder. Den fugter og opfrisker. Den kølende applikator hjælper med at reducere hævede øjne, så øjnene ser friske og vågne ud. Gør huden klar til makeup. Bruges når som helst. Jordens bedste øjencreme. En game changer. Jeg har kunne se en kæmpe forskel med min makeup (som jeg har skrevet mere om her) og jeg bruger ikke andet end denne! Køb den her: http://www.clinique.dk/product/17951/39657/hudpleje/pep-start/pep-start-jencreme/friske-jne-p-et-splitsekund-fugter-opfrisker-og-gr-huden-klar-til-makeup-bruges-nr-som-helst/index.tmpl

Det var det jeg havde mulighed for at teste. Der er et produkt mere, som hedder Pep-Start™ HydroRush SPF 20 Moisturizer, som jeg ikke har haft mulighed for at afprøve, men jeg synes I skal tjekke den ud! Jeg er helt vild med de nye produkter, Clinique er og bliver et af de bedste mærker xo DSC04476


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar