HUDPLEJE PRODUKTER FRA SPASHOP.DK

31. oktober 2016

Jeg har modtaget dette lækre sæt fra www.spashop.dk, som er en fantastisk hjemmeside med mange af mine yndlings mærker! De har alt fra makeup, hudpleje, hår osv. Sættet er fra Suki Skincare som jeg har skrevet om før (og elsker!), så jeg var utrolig spændt på at prøve flere produkter derfra og dette er en rigtig god måde at prøve forskellige ting og så kan man altid købe full size, hvis det er noget man kan lide. Jeg blev overrasket over størrelserne, de er ikke så små som jeg troede de ville være, hvilket jeg blev positivt overrasket over – her er alligevel til et godt stykke tid! Alene dét gør, at dette sæt er 100% pengene værd.

Du får 6 forskellige produkter. Der står godt nok “combo to oily skin” og jeg har tør hud, men jeg har faktisk kunne komme afsted med at bruge dem. Min hud er ikke blevet mere tør end normalt, så det er helt klart noget alle kan bruge.

DSC04562

Purifying Foaming Cleanser: den er SÅ lækker! Renser virkelig huden og er super behagelig. Den reducerer urenheder, exfolierer blidt, forfiner porerne, tilfører antioxidanter og genopretter hudens fugtbalance. purifying foaming cleanser til alle hudtyper med virksomme ingredienser fra acai, æble, kokos og jojoba. Jeg elsker Suki’s ingredienser!

Concentrated Clarifying Toner: Antiseptisk toner til normal/kombineret hud og til problemhud. Beroligende, anti-inflammatorisk og aktiv toner, der effektivt reducerer inflammation, rødme og irritation og efterlader huden lindret, styrket og gennemfugtet. Det er en af mine favoritter. Jeg har prøvet mange forskellige tonere, men denne er fantastisk! Den kan også bruges som en skøn og kølende opfrisker i løbet af dagen, hvilket jeg synes er en fed bonus.

Exfoliate Foaming Cleanser: den udglatter huden, dybderenser tilstoppede porer og exfolierer døde hudceller. Jeg har prøvet denne før og som I ved er jeg kæmpe fan! Dufter skønt og renser i dybden. Ens hud føles utrolig blød og lækker bagefter. Husk at fugte efter du har brugt den!

Balancing Day Lotion: er en let, mild og velduftende dagcreme, som fungerer perfekt til problemhud og som går ind og normaliserer og beroliger acne, rosacea, eksem og uren hud uden at fedte, tilstoppe porer og lukke af for hudens muligheder for at ånde. Den indeholder bl.a: white willow, gulerod, rose og kamille, som alle er økologiske ingredienser, som netop beroliger irritationer i huden. Jeg er fan!! Behøver jeg overhovedet at sige mere? Efter min mening er dette produkt noget alle burde eje.

Transformative Purifying Masque: 100% naturlig ansigtsrens til problemhud. Acne, eksem, rosacea og uren hud normaliseres og beroliges øjeblikkeligt. Den er til alle hudtyper og især normal/kombineret/fedtet hud samt problemhud som acne uren/betændt, rosacea m.m. Som sagt har jeg tør hud, men jeg har hverken urenheder, bumser eller andre problemer. Jeg kunne dog stadig bruge alle produkterne, men jeg vil helt klart anbefale dem til alle jer der netop har problemer med det som jeg lige har beskrevet. Som sagt er det noget alle kan bruge og det er det gør dem så gode! Brug denne healende, beroligende og ikke-udtørrende anti-inflammatoriske 3-i-1 formula som enten renseprodukt, maske eller intensiv lokal behandling til at trække urenheder og affaldsstoffer op til overfladen og rense porerne.

Balancing Facial Oil: uhhh jeg elsker olier! De gør så mange gode ting for ens hud. 100% naturlig serum til normal/kombineret hud og problemhud. Sart, sensitiv, acne, eksem, rosacea og uren hud reduceres mærkbart med denne balancerende serum, balancing facial oil, der beroliger, normaliserer, beskytter og nærer huden både nat og dag. Den er rar at have på, ikke for fedtet og du skal kun bruge en smule.

Alle sammen skønne produkter, som alle kan bruge uanset hudtype. Jeg synes som sagt dette sæt er en fantastisk måde at få prøvet mange af Suki’s hudpleje produkter og de holder altså i et godt stykke tid! Hvis du vil købe dem enkeltvis kan det godt løbe op, så hvis du vil være 100% sikker på, at du kan lide dem, prøv dette sæt først og køb derefter full size.

Se alle Suki Skincare produkter her: http://www.spashop.dk/maerker/suki-skincare.html

DSC04555

Jeg har også afprøvet disse ‘Jaderuller’, som er rigtig populære. Jaderullen mindsker poser og rander under øjnene. Placer den vandret ved øjenkrogen og rul med et let tryk rundt om øjet.  Den stimulerer blod- og lymfecirkulationen i ansigtet. Det giver øget næring og ilt til cellerne og reducerer ophobninger, hævelser og tilstopninger i huden. Det var sjovt at prøve noget nyt og det var faktisk rigtig rart. Hvis du går meget op i din hud og kan lide at prøve nye ting, er dette helt klart noget for dig. De findes i rød og grøn!

Rødhttp://www.spashop.dk/jaderulle-rod.html

Grønhttp://www.spashop.dk/jade-rulle-lille.html

DSC04641


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar