RIMMEL THE ONLY 1 LÆBESTIFTER OG LIP LINERS – NYE FARVER!

29. oktober 2016

Heeej my loves! Jeg er vild med Rimmels læbestifter, især deres “The Only 1” serie og nu er der nye farver!

DSC04579

Båden den originale The Only 1 læbestift og den nye matte version indeholder polymerer og voks, som sørger for en god holdbarhed, intense farvepigmenter, der sikrer et smukt resultat samt plejende hybenkerneolie og E-vitamin. Du får således en læbestift, der har en høj ydeevne, hvad angår farv, fugt, komfort og holdbarhed. Der er nu tilføjet 3 sprøde nudes: #720 I Dare You, #760 Ain’t No Other og #780 90’s Babe. De er alle sammen fantastiske, jeg ELSKER farverne! De bliver på læberne og selv da jeg prøvede dem på min arm, var de næsten helt umulige at få af, hvilket er et godt tegn haha.

Venstre til højre: #760 Ain’t No Other, #720 I Dare You.

DSC04621

Som sagt lancerer Rimmel en masse lækre produkter, blandt andet The Only 1 i en mat variant, som kommer i 10 farver. Trods den matte, fløjlsagtige overflade bevares læberne bløde og velfugtedem ig det er med til at give en lækker komfort og en lang holdbarhed. Teksturen er let og cremet og holder i timevis. Alt det er netop det som gør, at de er nogle af mine all time yndlings læbestifter. De føles high end og jeg elsker, at de er så behagelige at have på trods det, at de er matte. Det er nemlig super vigtigt for mig.

Fra venstre til højre: #700 Trendsetter, #200 Salúte, #610 High Flyer, #500 Take the Stage & #810 The Matte Factor.

DSC04593

Rimmel lancerer også Exaggerate Lip Liners til efteråret, hvor læbeblyanten med skruefunktion kommer i ni matte nuancer med intens farvepigmentering og lang holdbarhed. De smitter ikke af og bliver ikke udtværet. Jeg har fået #104 Call Me Crazy,#102 Peachy-Beachy, #103 Pink a Punch. Jeg er endnu engang imponeret. De er nogle af de bedste lip liners fra the drugstore! Loooove.

DSC04608

Swatches:

Fra venstre til højre:#103 Pink a Punch, #102 Peachy-Beachy, #104 Call Me Crazy.

IMG_3150

IMG_31722

De første to er dem med sort etui og de sidste 5 er dem med det røde 🙂

 


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar