YVES ROCHER AUTUMN CREATION 2016 – LIMITED EDITION!

4. oktober 2016

Hej my loves! Yves Rocher har udgivet en masse lækkert makeup, som er limited edition! Det er virkelig nogle lækre ting, så selvfølgelig var jeg nødt til at dele dem med jer.

Illuminating Powder Duo: Yves Rocher har fanget årstidens skønhed i en palet af varme farver, som forskønnes af glitrende kobber. Dette er en perfekt kombination af to nuancer: en perlemorsskinnende nuance og en med kobberglimmer. Du kan påføre pudderet med lette strøg på pande, kindben, hage og næsetip for et solkysset look. Den er virkelig pigmenteret og så smuk på huden! Cirkapris 129,-

Botanical Color Nail Polish & Coppery Top Coat Effect: Jeg har fået den ene af farverne (en rigtig smuk grøn) og den er beriget med naturlig elemiharpiks for maksimal glans. Takket være den vifteformede pensel er det let at følge neglens form for et professionelt, jævnt resultat med en fantastisk farveintensitet. Og det er den virkelig – mega intens farve og det er det gør den så flot! Jeg har aldrig været vild med grøn neglelak, men hold nu op hvor er den sindssyg smuk. Min mor stjal den hurtigt fra mig og lagde den på med det samme – hun er heller ikke fan af grøn neglelak, men det er vi begge blevet. WOW! Jeg har aldrig før prøvet Yves Rocher’s neglelakker, men jeg skal helt klart have fat i flere, for de er sindssygt smukke på neglene. Farve: 77 Vert pin. Cirkapris 39,-

Coppery Top Topcoat er også vildt smuk, uanset hvilken nuance din neglelak har, kan du nu give den et kobberglitrende touch. Det er lige mig! Cirkapris 39,-

Mascara Vertige Longueur: Mikrobørste med maksimal effekt! Denne mascara er beriget med elemigummi, som forlænger, bøjer og fikserer vipperne for fænomenal længde og definition.  Den er blå, så ved ikke lige, hvor tit jeg kommer til at bruge den, men du får rigtig flotte vipper! Cirkapris 119,-

Eye Pencils 2 i 1: En blød eyeliner, der kan bruges som både eyeliner og øjenskygge. Skinnende og glitrende nuancer for det helt rigtige look. Farven holder længe, men er samtidig let at fjerne og respekterer sarte øjne. GUYS, jeg elsker dem her! Jeg stod faktisk og manglede en ikke-sort eyeliner og en eyeliner som også kan bruges til øjenskygge, for den perfekte base. Det er de smukkeste farver og helt klart mine favoritter! Cirkapris 69,-

Det var det hele! Jeg synes virkelig det er nogle fede produkter 🙂

DSC04122


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar