BLIV KLAR TIL BLACK FRIDAY MED 25% PÅ ALT!

24. november 2016

I morgen er det Black Friday og det betyder selvfølgelige fantastiske tilbud! www.my-beauty.dk har  -25% på alle varer i 24timer, jeg skriver dette indlæg dagen inden, så I er forberedt og i god tid! På hjemmesiden finder du nogle af de bedste mærker inden for makeup, hudpleje og negle. Jeg har før skrevet om dem og I ved, at dette er en af mine yndlings hjemmesider, så der skal shoppes løs Black Friday! I kan få de populære Morphe, Beauty Blenders, Real Techniques, Sigma, Sleek, Catrice og mamge flere mærker – og samtidig spare penge. Det bliver ikke meget bedre. 

Her er nogle af mine favoritter:

GERARD COSMETICS HYDRA MATTE LIQUID LIPSTICK MADISON AVENUE: Jeg elsker Gerard’s liquid lipsticks, de er behagelige, de holder i lang tid og så har de nogle rigtig smukke farver at vælge i mellem! Jeg har købt dem forskellige steder i udlandet, men er blevet rigtig glad for at my-beauty sælger dem, så jeg kan købe dem her i DK! Du kan bestille den her: https://my-beauty.dk/shop/gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-madison-avenue-4177p.html

gerard-cosmetics-hydra.matte-liquid-læbestift-madison-avenue-t

LA GIRL STROBING POWDER: Jeg ELSKER LA Girl, de laver noget rigtig godt makeup til billige penge! De er fornylig udkommet med highlighters og de er craaazy! Super pigmenteret, jeg forventede virkelig ikke at de var så vilde. Så hvis du leder efter den perfekte drugstore glow, så er den her! De kan helt klart anbefales og findes også i forskellige farver. Køb en af dem her: https://my-beauty.dk/shop/la-girl-strobing-powder-120w-4196p.html

la-strobing-powder-120w-t

MAKEUP REVOLUTION BLUSH & HIGHLIGHT EXPERT: Jeg købte dette sæt sidste år og har ikke fortrudt det. Det er nogle virkelig fine børster, med det flotteste design og som jeg har sagt før, så er de bedste makeup produkter fra Makeup Revolution deres ansigts-paletter. Sindssyg god kvalitet, føles high-end og er virkelig pigmenteret! Du får rigtig meget i dette sæt, for ikke særlig mange penge. Det er også den perfekte julegave! Køb det her: https://my-beauty.dk/shop/makeup-revolution-blush-3122p.html

Makeup Revolution Ultra Professional Blush & Highlight Expert

MORPHE BRUSHES 9C HIGHLIGHT & CONTOUR PALETTE: Jeg elsker også Morphe og de har et godt udvalg af deres produkter. Jeg vil anbefale denne contour & highlight palette, du får rigtig mange farver at vælge i mellem og så kan os som er blege også bruge den – det sker ikke ret tit! Thumbs up Morphe! Super lækker kvalitet og nem at arbejde med. Køb den her: https://my-beauty.dk/shop/morphe-brushes-9c-highlight-contour-palette-3716p.html

morphe-brushes-9c-color-highlight-contour-palette-t

REAL TECHNIQUES DUO-FIBER COLLECTION LIMITED EDITION: Jeg vil sådan set anbefale ALLE børsterne fra Real Techniques. Jeg ejer efterhånden dem alle og jeg bruger dem hver dag. Der er ikke så meget andet at sige – de er must haves! Køb sættet her: https://my-beauty.dk/shop/real-techniques-duo-fiber-2965p.html

real techniques duo fiber collection full1-t (1)

MAKEUP REVOLUTION OVAL PRECISION CONTOUR BRUSH SET: Som I nok har set, er disse ovale børstesæt super populære og alle udkommer med deres egne. Jeg kan rigtig godt lide dette sæt fra Makeup Revolution, designet er så flot og god kvalitet! Der findes også et sæt til øjnene og så kan du købe dem separate. Køb sættet her: https://my-beauty.dk/shop/makeup-revolution-oval-precision-contour-brush-set-4115p.html 

makeup-revolution-precision-contour-set1-t

Det var det! Der er selvfølgelig MEGET mere og derfor synes jeg I skal tjekke hjemmesiden ud og forkæle jer selv eller jeres nærmest. Husk det er i morgen, Black Friday, hvor I kan spare 25% på alt!

blackfriday


Dette indlæg er lavet i samarbejde med www.my-beauty.dk 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar