NILENS JORD SYMPHONY ØJENSKYGGE PALETTE – LIMITED EDITION

15. november 2016

Så er der nyt fra Nilens Jord igen igen – Juhuuu! Denne gang en limited edition øjenskygge palette i anledning af julen og højtidens mange fester, derfor har de udviklet endnu en udgave af den populære øjenskygge palette – helt uden parfume, æteriske olier og parabener. Den er som sagt limited edition og forhandles kun i november og december! Så I skal være hurtige – og tro mig, den er det værd, årh! Palettens farveskala spænder fra de lyse naturlige toner til de dybere og intense mørke farver, hvilket er det jeg elsker mest ved denne palette (udover de freaking fantastiske farver). Det er virkelig noget alle kan bruge, om man er til naturlige looks eller de mere modige! De er pigmenterede, holder hele dagen (jeg testede dem godt og grundigt og de sad perfekt på mine øjne efter 10 timer), og jeg er virkelig imponeret. Som sagt kan du skabe hvad som helst, både til dagelige looks på jobbet eller til en fest om aftenen.DSC04848

DSC04838

Alle ved jeg er vild med Nilens Jord’s design, og denne palette er ikke en undtagelse. Den er sort og guld, faktisk ret stor, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Det eneste I skal være opmærksom på er, at den ikke kommer med særlig mange matte farver, så jeg var nødt til at kombinere den med en anden palette, men det gør mig egentlig ikke noget, da de fleste har en anden de hurtigt kan bruge ved siden af. Dog er der én bestemt mat farve i paletten som er min nye favorit (blandt min sindssyge samling), hvilket næsten ALDRIG sker! Det er den brune (tredje i rækken), den er det jeg kalder “puppy brown”, den har farve som en sød lille hundehvalp og det er simpelthen den lækreste brune jeg nogensinde har set. Det er den perfekte crease farve, og jeg tvivler på, at jeg kommer til at bruge andet i meget meget lang tid. Okay, nok om den! De andre farver er også et hit. De er lige præcis, hvad jeg leder efter i en palette og der er ikke én eneste jeg ikke kommer til at bruge. Så dette er helt klart en must have og den perfekte julegave, hvis jeg var jer ville jeg få fat i den inden den forsvinder.

Den koster 298,- og forhandles hos nilensjord.dk, Magasin, Salling og Matas. Her er direkte link: https://nilensjord.dk/make-up/ojne/produkter/1310-eye-shadow-symphony

DSC04865

DSC04880

Swatches:

IMG_2952

IMG_2941

Jeg ville ønske I kunne se den i virkeligheden, for der er farverne ENDNU smukkere. Det var min anmeldelse af paletten. Jeg har virkelig glædet mig til at vise jer den!


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar