3 NYE SPONGES FRA REAL TECHNIQUES

6. december 2016

For noget tid siden udkom Real Techniques med en masse forskellige ny ‘sponges’, til forskellige formål. Jeg laver først indlægget nu (har haft produkterne i lang tid), da jeg har skulle bruge noget tid på at prøve dem hver især! I ved jeg aldrig anmelder noget, der ikke er testet fuldt igennem.

DSC04280

REAL TECHNIQUES MIRACLE MINI ERASER SPONGES: Virkelig cute og virkelig små! Min yndlingsfarve er lilla, så jeg er rigtig glad for farven på dem, haha! De er egentlig til at fjerne fejl i makeuppen. Bruges våd, for at blende kanter i makeuppen og tør for at opfange overskydende makeup.

6 måder at bruge på:

  1. Fjern dryssende øjenskygge
  2. Fjern eyeliner, der ikke var helt rigtig
  3. Opfang øjenbryns produkt på afveje
  4. Fjern mascara klatter
  5. Opfang ekstra øjenskygge, hvis du føler den er blevet for kraftig
  6. Blend for meget blush eller highlighter væk

Jeg elsker faktisk at bruge dem til baking. De passer perfekt til under øjnene og andre små steder! Køb dem her: http://makeup-online.dk/makeup-svampe/1106-real-techniques-miracle-mini-eraser-sponges.html?search_query=real+techniques&results=42

DSC04296

exempel

REAL TECHNIQUES MIRACLE SCULPTING SPONGE: Ih lyserød, juhuu! Denne sponge er super interessant formet og mange vil nok være forvirrede over, hvordan søren man skal bruge den. Det var jeg faktisk også! Heldigvis er der en rigtig nem guide bag på pakken, hvor der står, hvad de forskellige sider er til. Bruges fugtig for en dewy glødende look eller tør for fuld dækning. Kan bruges med puddere, cream og flydende produkter. Den smalle side bruges til præcis highlighting og den store side for en kontrolleret kontur. Den lille side er velegnet til at lave præcise fremhævninger (highlight), imens den store side er velegnet til at skabe skygger (contouring). Miracle Sculping Sponge har hele 6 forskellige sider der alle er gode til hvert sit formål! Køb den her: http://makeup-online.dk/makeup-svampe/1107-real-techniques-miracle-sculpting-sponge.html?search_query=real+techniques&results=42

DSC04284

DSC04322

REAL TECHNIQUES MURACLE DIAMOND SPONGE: Er designet til at arbejde med flere produkter på forskellige områder af ansigtet. Den fungerer ligesom en beauty blender, men har ligesom de andre RT sponges, forskellig sider, der gør forskellige ting. Jeg bruger nu bare denne som jeg normalt ville bruge en beauty blender og så bruger jeg bare den side jeg har det bedst med. Spidsen af den er selvfølgelig oplagt at bruge omkring de små områder, som under øjenene osv! Jeg er faktisk helt vild med den. Hvis du følger beauty gurus på YouTube, har du sikkert også set, at de er rigtig glade for den! Det sker ellers ikke ret tit, da beauty blenderen er number one. Jeg synes at den har et super lækkert design og jeg kan ikke lade være med at bruge den. Hvis du kun skulle købe 1 ud af de 3, så vil jeg anbefale denne! Køb den her: https://ezzence.dk/real-techniques-bold-metals-diamond-sponge

DSC05256

DSC05388

DSC05395


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar