ORIGINS RITUALITEA ANSIGTSMASKER

21. december 2016

Hej my loves! For noget tid udkom Origins med nye ansigtsmasker, som er super interessante og anderledes. Ritualitea indeholder te og er inspireret af tecermonier rundt om i verden! Det er en maske man selv skal blande. Jeg har 2 forskellige som jeg har afprøvet og ellers kan du finde de andre her: http://www.origins.dk/cms/promotions/ritualitea 

INFO:

Tilsæt blot vand til massen er jævn. Formlen forvandles til en cremet og beroligende maske, der plejer og blødgør huden. Huden føles afslappet med fornyet energi. Teen har en frisk aromatisk duft og er mere jordagtig når den er våd. Det samme gælder for ansigtsmasken.

Rituali Tea Matcha Madness Powdered Face Mask – All Skin Types. Indeholder matcha- og grøn te, der er rig på antioxidanter, og som opfrisker og udglatter huden. Køb den her: http://www.origins.dk/product/3857/42757/

Rituali Tea Feeling Rosy Powdered Face Mask – Drier Skin Types. Rooibos te og rose, der er rig på antioxidanter, og som giver huden en smuk og ungdommelig glød. Køb den her: http://www.origins.dk/product/3857/42780/

Super spændende! Jeg er helt vild med dem. De kommer i et smukt design og der er noget for alle. Jeg er selvfølgelig ekstra glad for den til tør hud og jeg er ikke i tvivl om, at jeg kommer til at bruge maskerne fremover. Da jeg først prøvede dem var jeg bange for, at de ikke ville tørre ind pga. konsistensen, som er lidt anderledes end hvad jeg er vant til – men det gør de, don’t worry!

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst brugte en maske, hvor jeg kunne se forskel med det samme efter jeg tog den af. OH MY GOD. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal forklare det. Min hud var fuldstændig glat og blød og det lignede photoshop eller at mit ansigt havde været igennem airbrush. Hvis jeg var på vej ud af døren, behøvede jeg ikke engang foundation. Det som om der var et ‘filter’, der gjorde man ikke kunne se urenheder, og alt var jævnt og flot. Jeg kan 100% anbefale dem!DSC05908Hvordan man gør:

Put 2 teskeer vand i og 2 teskeer pulver, miks masken indtil den nærmest ligner en ‘dej’. Lad den sidde i 10 min inden du vasker den af. DSC05920


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar