YVES ROCHER JULEKALENDER / 1-2 DECEMBER

2. december 2016

Hej my loves! Første fredag indlæg omkring Yves Rocher julekalenderen! Som sagt i tidligere indlæg (læs HER) har jeg tænkt mig at lave indlæg på bloggen hver fredag, hvor jeg viser jer de produkter jeg har fået i ugens løb. Der er kun 2 produkter denne gang, men ellers er der selvfølgelig mange flere at vise jer de næste par uger 🙂

DSC05309

1 december:

Håndcreme – Cranberry and Almond. Håndcreme, der giver fugt til tørre hænder og en dejlig duft af tranebær og mandel. Cremen trænger hurtigt ind i huden og er beriget med sheasmør og sødmandelolie for optimal blødhed. Jeg bruger som sagt ikke rigtig håndcreme, men når jeg engang i mellem SKAL, er det altid en fra Yves Rocher! Inden denne, havde jeg en fra “Pear and Cocoa” serien, som jeg er blevet glad for. Jeg kan dog bedst lide duften af den her.

2 december:

Håndsæbe – Cranberry & Almond. Mild håndsæbe, der ikke virker udtørrende og giver en syrlig duft af tranebær og mandel. Formlen er beriget med kornblomstvand fra økologiske plantager, hvilket gør den mild og skånsom. Indeholder mere end 98 % ingredienser af naturlig oprindelse. Dufter også rigtig godt og er fra samme serie.

Jeg har tidligere lavet et indlæg om nogle af produkterne fra “Pear and Cocoa” serien og jeg er glad for, at jeg nu kan prøve nogle af de andre ting fra de forskellige serier, da jeg har været rigtig nysgerrig. Så det var det! Jeg glæder mig til næste fredag, hvor der vil være endnu flere produkter og jeg er spændt på, at se hvad der gemmer sig xo

DSC05320


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar YVES ROCHER JULEKALENDER / 3-9 DECEMBER | beautybymadsen 9. december 2016 at 12:07

    […] fra Yves Rocher’s pakke julekalender, fra 3 til 9 December! I kan læse tidligere indlæg HER. 3 december: Perfumed Shower Gel – Accord Chic. Denne bløde og skummende brusegelé giver […]

  • Svar YVES ROCHER JULEKALENDER / 10-16 DECEMBER | beautybymadsen 16. december 2016 at 12:05

    […] Hej my loves! Så er det blevet fredag og det er tid til at vise jer produkterne fra Yves Rocher’s julepakkekalender fra 3 til 9 December! I kan læse tidligere indlæg HER. […]

  • Skriv kommentar