YVES ROCHER JULEKALENDER / 10-16 DECEMBER

16. december 2016

Hej my loves! Så er det blevet fredag og det er tid til at vise jer produkterne fra Yves Rocher’s julepakkekalender fra 3 til 9 December! I kan læse tidligere indlæg HER.

DSC05823

10 december: Refreshing Radiance Scrub. Beriget med fugtbevarende saft fra planteriget. Urenheder og døde hudceller fjernes skånsomt, og huden føles ren, frisk og dejligt blød. Rigtig god scrub, gør som den siger. Ens hud føles fantastisk bagefter!DSC05794

11 december: Moisture Boost Serum. Denne højkoncentrerede booster kickstarter hudens naturlige fugtgivende proces allerede ved første påføring. Huden får ny kraft og udstråling, samtidigt med at den efterfølgende creme får endnu bedre effekt. Et produkt min hud ELSKER! Hjælper virkelig på tør hud og den er blevet en fast del i min hudpleje rutine. DSC05777

12 december: Repair lotion Extra Dry Skin. En behagelig, reparerende kropslotion med økologisk sheasmør, som giver næring og blødhed til meget tør og ru hud. Huden bliver synligt glattere og mere smidig for hver dag. Endnu et produkt jeg blev rigtig glad for. My body needs it! Jeg var netop løbet tør for lotion, så det kunne ikke være bedre. Og så dufter den fantastisk!DSC05791

13: december: Sheer Botanical Lipstick (rød). En læbestift, som giver dig uimodståelige læber med en naturligt smuk farve. Takket være den letpåførlige og halvtransparente formel ser selv de mørkeste nuancer naturligt lette ud. Ønsker du en mere intens farve, så lægger du bare et ekstra lag. Ingrediensen kirsebærolie reflekterer lyset og giver desuden dine læber en let glossy effekt. Læbestiften indeholder plejende ingredienser, som beskytter dine læber og holder dem bløde. ENDELIG et makeup produkt. Det synes jeg har manglet lidt, da Yves Rocher laver noget fantastisk makeup. Perfekt til juletiden, lækker og blød!DSC05786

14 december: Bath & Shower Gel – Clementine and Spices. Frugtfrisk og krydret brusegelé, som giver et skønt skum med velduft af klementin og krydderier.Formlen er beriget med kornblomstvand fra økologiske plantager, hvilket gør den mild og skånsom.Indeholder mere end 98 % ingredienser af naturlig oprindelse. Er faktisk ved at være en smule træt af dem her (so sorry!), nu har jeg 3 og ja .. Yves Rocher har SÅ mange lækre produkter, ville ønske det var lidt mere forskellige.DSC05764

15 december: Læbebalsam – Clementine and Spices. En nærende læbebalsam, som giver læberne en julet duft af klementin og krydderier. Den cremede formel er beriget med sheasmør og sødmandelolie, der med det samme giver læberne en blød følelse. Tror aldrig jeg har brugt så cremet og blød en læbebalsam før, hold da op! Den kommer jeg til at bruge 24/7, no doubt.DSC05755

16 december: Hair Repair Oil. Uundværlig for dig med tørt og filtret hår! Reparerende babassuolie og nærende macademiaolie gør håret blødt og føjeligt. Jeg har ikke prøvet den endnu, men glæder mig!DSC05763


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar YVES ROCHER JULEKALENDER / 17-23 DECEMBER | beautybymadsen 23. december 2016 at 11:50

    […] Hej my loves! Så er det blevet fredag og det er tid til at vise jer produkterne fra Yves Rocher’s julepakkekalender fra 3 til 9 December! I kan læse tidligere indlæg HER. […]

  • Skriv kommentar