YVES ROCHER JULEKALENDER / 17-23 DECEMBER

23. december 2016

Hej my loves! Så er det blevet fredag og det er tid til at vise jer produkterne fra Yves Rocher’s julepakkekalender fra 3 til 9 December! I kan læse tidligere indlæg HER.

Jeg har tænkt meget over, hvad jeg skulle gøre med dette indlæg, da den 24 er i morgen. Jeg vil selvfølgelig ikke afsløre det før tid, og jeg overvejede at poste et indlæg lørdag, med det sidste produkt … Men hvor mange læser indlæg den 24? Det har virkelig været svært. Jeg kunne selvfølgelig bare afsløre det på mine sociale medier, på selve dagen. Det tror jeg, at jeg gør! Så husk at følge med:

Instagram: beautybymadsen

Snapchat: mariamaadsen

DSC05939

17 december: Botanic Therapy – Exceptional Serum. Ren magi til slidt hår! Dette styrkende, reparerende serum beskytter håret mod at knække og øger hårfibrenes modstandskraft. Den lette konsistens trænger hurtigt ind i håret og efterlader det silkeblødt med en smuk glans.  Jeg kan rigtig godt lide den – håret bliver overhovedet ikke fedtet og man kan virkelig mærke en forskel!DSC05949

18 december: Mascara Sexy Pulp Volume Extrême – 01. Noir. En stor jordnøddeformet børste, som følger vippekanten perfekt. De fine fibre fordeler formlen fra vippernes rødder og helt ud i spidserne, uden at den klumper. Den cremede formel er beriget med karnaubavoks, som omslutter hver eneste vippe uden at tynge ned. Formlen gør, at du kan skabe maksimal volumen for et sexy, åbent blik. Yes, makeup! Super lækkert design og den er fantastisk. Den klumper ikke, holder hele dagen og ens vipper ser SÅ flotte ud!DSC05953

19 december: Botanical Color Eye Pencil – 01. Noir ébène. En ekstremt pigmentrig øjenpen for en ekstra intens farve. Den cremede formel gør påføringen let, og farverne kan bruges alene eller sammen i lækre kombinationer. Den perfekte sorte eyeliner. Den er som beskrevet – blød og pigmenteret. I like!DSC05964

20 december: Botanical Color Eyeshadow – 91. Argent scintillant. Pigmentrige øjenskygger med en let pudderformel, som er nem at tone ud for smukke, forførende øjne. Vælg blandt 60 skønne, pigmentrige nuancer med tre forskellige effekter: blød og mat, subtilt skinnende eller smukt glitrende. Jeg har snakket om dem før, de er virkelig amazing. Selvfølgelig er den sølv, perfekt til juletiden.DSC05971

21 december: Express Eye Makeup Remover. Med sin milde, skånsomme tofaseformel fjerner den ethvert spor af makeup – også den vandfaste – med et snuptag og uden at efterlade en fedtet hinde. Makeuppen fjernes helt, og formlen med kornblomst beroliger huden omkring øjet. Giver god mening, at den var i en af poserne. Den fjerner makeuppen og er dejlig mild.DSC05985

22 december: Shower Oil – Olive Petitgrain. Nyd den afslappende duft af oliven og pomerans i en nærende bruseolie med en silkeblød følelse, ved kontakt med vand bliver olien til en let mælk på din hud.DSC05996

23 december: Relaxing Body Lotion – Olive Petitgrain. En let kropslotion, som giver huden en subtil og afslappende duft af oliven og pomerans. Beriget med sheasmør, der gør huden blød og glat igen. Lækker body lotion, som ikke er alt for fedtet. Dufter fantastisk og jeg an godt lide den har en lidt tyndere konsistens, der gør at den ikke er alt for tyk i det. Den synker også hurtigt ind i huden, hvilket er noget af det vigtigste for mig!DSC06005

Det var det! Sidste indlæg .. Hvor er det mærkeligt. Det har været fantastisk, jeg har nydt at have denne form for julepakkekalender, jeg har fået nogle fantastiske ting og det er en god måde at prøve nye produkter! Jeg håber I også har haft glæde af det – mange af jer har i hvert fald fulgt med og tak for det. GOD JUL 


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar