YVES ROCHER JULEKALENDER / 3-9 DECEMBER

9. december 2016
Hej my loves! Så er det blevet fredag og det er tid til at vise jer produkterne fra Yves Rocher’s julepakkekalender fra 3 til 9 December! I kan læse tidligere indlæg HER.
IMG_3151
3 december: Perfumed Shower Gel – Accord Chic. Denne bløde og skummende brusegelé giver huden en subtil duft af parfumens elegance. Indeholder kornblomstvand af blomster fra økologiske plantager, og formlen har mere end 98 % ingredienser af naturlig oprindelse. Super lækker!
DSC05655

4 december: Accord Chic Eau de Parfum – Secret D’Essences. Rosa peber og elemi giver en krydret akkord til irisens elegante blomsterduft. For at give dybde og kontrast til denne dristige duft har vi afrundet den med milde noter af benzoeharpiks og en gådefuld tone af olibanum. Accord Chic udstråler en dristig, unik og elegant femininitet. Jeg er desværre ikke fan af duften, så den kommer jeg ikke til at bruge. Det er dog en rigtig sød flaske! 

DSC05659

5 december: Neglelak – Flawless Base Coat. En udjævnende, beskyttende underlak, der også kan bruges alene for en smuk, naturlig glans med en lys perlemorsrosa tone. Beskytter neglene og gør, at din neglelak holder længere uden at misfarve neglene. Det er en rigtig smuk lyserød, som jeg er helt vild med!

DSC05662

6 december: Neglelak – Cranberry scintillant. Jeg har sagt det 100 gange, men jeg elsker deres neglelakker og denne farve er så smuk jeg kunne græde! Perfekt til juletiden, obsessed <3

DSC05661

7 december: Neglelak – Argent scintillant. Endnu en negleak. Også perfekt her til julen! Super smuk med glimmer.

DSC05665

8 december: Neglelakfjerner. En mild, hurtigvirkende remover, som fjerner neglelakken i løbet af et øjeblik uden at udtørre neglene. Formlen er helt uden acetone og indeholder beskyttende, plejende sød mandelolie fra økologiske plantager.

DSC05650

9 december: Renseservietter – Moisturizing cleansing Wipes. Smart alt-i-en-rens! Disse tidsbesparende, smidige renseservietter fjerner effektivt makeup og urenheder, genfugter huden og giver en frisk følelse. Perfekte til dig, der har travlt. Jeg er kæmpe makeup lover og kan altid bruge flere wipes!

DSC05645

Det var det! Vi ses næste fredag 


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar