Eco Masters Chamomile Hudplejepakke!

23. januar 2017

Hey my loves! Jeg har afprøvet Eco Masters Chamomile Hudplejepakke fra hjemmesiden www.leluna.dk, som har en masse lækre ting – blandt andet ansigtspleje, kropspleje og hårpleje.

Det første produkt er en beskyttende ansigtscreme til tør og sensitiv hud. Den hydrerer, lindrer, opfrisker og beskytter huden og det kan allerede mærkes efter første påføring. Det føles SÅ behageligt, meget anderledes i forhold til alle mine andre cremer. Den synker hurtigt ind i huden, som jeg har sagt 100 gange, er det en kæmpe bonus for mig personligt. Jeg har stort set ikke brugt andet end denne og min hud elsker det.  Du får desuden RIGTIG meget produkt for pengene!DSC06700Det andet produkt er ansigtsrens til sensitiv hud, som forfrisker og renser huden. Den er baseret på kamille ekstrakt og hjælper også med at reducere rødme og er ideel til hud som er ramt af eksem, psoriasis og rosacea. Selvom jeg ‘kun’ har problemer med tør hud, har jeg virkelig nydt at bruge den. Den renser virkelig igennem, samtidig med at den fugter. Det er en jeg vil anbefale alle! DSC06675Tredje og sidste produkt er en fugtende ansigtsmaske, som designet til sensitiv hud og hud med tildens til rødme i ansigtet. Den hydrerer, lindrer, opfrisker og beskytter huden. Ligesom ansigtscremen, føles den helt fantastisk på ens hud, det er næsten umuligt at beskrive. Den har en virkelig sjov konsistens, der gør , at den er dejlig kølig og lindrende. Bagefter er ens hud fugtet og opfrisket og man kan virkelig mærke, at man har brugt en maske. Alt for mange gange kan jeg overhovedet ikke mærke forskel.

DSC06695

Alle 3 produkter kommer i det smukkeste design, som man har lyst til at vise frem på ens badeværelse! Jeg må indrømme jeg er lidt skeptisk overfor hudpleje mærker jeg ikke kender, men går selvfølgelig altid ind i det med open mind, når jeg afprøver dem. Hvis produkterne var ringe og ikke virkede for mig, ville I få det af vide (som altid). Selvom dette er et samarbejde, er jeg 100% ærlig – og de er testet dag og nat i langt tid ned til midste detalje. Jeg er imponeret og har også anbefalet produkterne til venner og familie. Thumbs up herfra! 

Som en ekstra ting er der også en Eco Masters Chamomile Skintonic, som fugter og toner dit ansigt!DSC06715


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar