NYHEDER FRA NIVEA!

4. januar 2017

Hej my loves! Der er nye produkter fra Nivea, to vigtige kampagner, som jeg rigtig gerne vil skrive om. De har undersøgt vigtigheden af at rense huden og som der så fint står:””De fleste kvinder ved godt, at det er bedst at fjerne makeuppen når dagen er omme, men de færreste af os tænker over, hvad der ellers samler sig i ansigtet i løbet af en dag”, hvilket er so true. Det har jeg også tit snakket om. Jeg går ekstremt meget op i min hud, også selvom jeg hverken døjer med bumser eller andre urenheder. Jeg har meget tør hud og et par enkelte poreproblemer, men derfor er det stadig ligeså vigtigt at tage sig af den og huske at rense hver dag!DSC06092

De har mange lækre produkter, og jeg har testet nogle af dem:

Creme Care Facial Cleansing Milk: Rensemælk beriget med NIVEA Creme Care Complex, der plejer med Eucerit og panthenol. Rengør omhyggeligt, plejer og beskytter hudens naturlige fugtbalance. Masseres forsigtigt ind i huden og fjernes med en vatrondel eller vand. 200 ml, 59,95 DKK. Kæmpe fan! Den efterlader huden super blød og lækker, den fjerner alt skidtet og renser igennem.

• Daily Essentials Refreshing Toner: Ansigtsvand til normal hud med E-vitamin og Hydra IQ. Strammer op, renser og genfugter huden. Brug den som afslutning på din renserutine på en vatrondel, undgå øjenomgivelserne.
200 ml, 59,95 DKK. Det er ikke ligemeget hvilken toner jeg bruger til min hudtype og det er langt fra alle jeg kan bruge, men jeg kan rigtig godt lide den her. Min hud føles med det samme frisk og ren, hvilket jeg sætter pris på.

• Daily Essentials Refreshing Wash Gel: Vaskegelé til normal hud, der renser i dybden, men som samtidig bevarer hudens naturlige fugtbalance. Med E-vitamin og Hydra IQ. 150 ml, 59,95 DKK. Ligesom de andre produkter, renser den i dybden og frikser huden op. Dejlig mildt produkt.

Jeg har brugt dem dagligt og det kan tydeligt ses på min hud. Jeg elsker Nivea’s design og så er det noget alle har råd til. Og så virker de! Jeg tester konstant hudpleje produkter og mange af dem gør intet for mig, hvilket resulterer i at jeg ikke bruger dem igen. Men jeg er 100% ærlig, når jeg siger, at jeg er vild med dem og at de har fået en fast plads på mit badeværelse.

Lad os snakke om Q10 serien! En af mine favoritter. Hvad end du har brug for er en energi-givende dagcreme, en let øjencreme eller en nærende natcreme, så har NIVEA Q10-serien noget for enhver. Jeg har endnu engang et par forskellige ting fra serien, som jeg selvfølgelig har afprøvet.

Q10plus Energizing Day Cream: øger hudens eget Q10- og kreatin niveau, samt beskytter mod solinduceret rynkedannelse med SPF 15 og UVA-beskyttelse. Jeg bruger den hver morgen efter rensning. Den ‘vækker’ huden med det samme, fugter og opfrisker og så er den bare virkelig behagelig at have på. Jeg er en anelse sart, når det kommer til cremer. Det er ikke helt lige meget, hvordan de føles!

Q10plus Moisturizing Day Cream: 

Den plejende formula:

  • Giver nu 30% mere fugt
  • Øger hudens naturlige indhold af Q10 og kreatin
  • Bekæmper effektivt rynker indefra
  • SPF 15 og UVA-beskyttelse forebygger dannelsen af nye rynker

Rynker reduceres tydeligt og huden fugtes intensivt, hvilket gør huden glattere og giver den et mere ungdommeligt udseende. Den ligner meget den anden, der er ikke den vilde forskel. Det eneste jeg vil sige er, at denne fugter lidt mere, da den jo netop hedder ‘moisturizing day cream’. Jeg kan lide dem begge lige meget så hvis du overvejer at købe dem, gå efter den der passer bedst til dine krav!

Q10plus Eye Cream: 

Den nye og forbedrede NIVEA Anti-Wrinkle Q10plus Eye Care reducerer synligt rynker og minimerer mørke rande under øjnene. Den lette, hurtigabsorberende og parfumefri formula indeholder de to aktive stoffer Q10 og kreatin, som findes naturligt i huden og som effektivt bekæmper rynker indefra.

  • Velegnet til kontaktlinsebrugere
  • Parfumefri
  • Minimerer mørke rande under øjnene

Den her kommer til at holde for evigt. Man skal kun bruge meget lidt af gangen, så det er et plus haha! Jeg kan godt lide den. Jeg kan se forskel på min makeup, min foundation og concealer ser meget bedre ud og mine mørke rande under øjnene er knap så slemme. Hvis du bruger den i et godt stykke tid, hver dag og hver morgen, så kan du sagtens se forskel.  Kan dog ikke sige noget, hvad angår rynker. I like!

Konklusion: FANTASTISKE produkter. Jeg er overhovedet ikke skuffet over én eneste af dem. Jeg synes I skal tjekke dem ud,  for de er det værd.


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar