South Beach Dark Under Eye Corrector anmeldelse

30. januar 2017

Hej my loves! Jeg snakker tit om mørke rander under øjnene, så jeg er altid på jagt efter nye produkter, som kan hjælpe. Jeg har denne gang afprøvet South Beach Dark Under Eye Corrector, som netop hjælper mod behandling af mørke rander under øjnene

Detajler:

  • Applikator som køler øjeblikkeligt og tager hævelsen
  • Indeholder naturlig koffein der reducerer rødme
  • Mynte og agurk ekstrakt køler og forfrisker
  • Denne øjencreme indeholder Vitamin C, som eksfolierer og lysner
  • Fjerner dine poser under øjnene
  • En af de bedste øjencremer på markedet
  • Kan anvendes af alle og indeholder kun naturlige ingredienser

Jeg har testet den i et godt stykke tid og selvfølgelig er de ikke 100% væk, men den har fugtet mit øjenområde, som er meget tørt og de er også uden tvivl blevet en smule bedre. Mine poser under øjnene er stort set væk. Mange øjencremer indeholder kemikalier og potentielt skadeligt indhold, som ikke er naturligt, derfor foretrækker jeg den her.

Den er også rigtig nem at have med at gøre. Den har en metal rulle for enden, hvilket gør, at den let kan påføres uden at man skal have det på fingrene samtidig med at den nedkøler ens øjenomgivelser, så du ikke ser hævet ud. Dér har jeg virkelig kunne se en forskel og min makeup ser ti gange bedre ud, især min foundation, concealer og pudder. Desuden findes der ikke en bedre følelse end metal der køler under øjnene – SÅ behageligt!

Jeg synes også I skal tjekke denne intensive øjencreme til mørke rander.

I kan også finde mange flere produkter på hjemmesiden ShytoBuy DK .

DSC06718


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar