ANMELDELSE AF PRODUTKER FRA BILLIGPARFUME.DK

5. februar 2017

Jeg har testet 3 produkter, som jeg har hørt en masse fantastiske ting om – de har været populære længe, men jeg har aldrig fået dem prøvet. Nu fik jeg endelig chancen, så her er min anmeldelse:

CALVIN KLEIN – CK ONE GOLD: Calvin Klein udkom med denne parfume og den fik rigtig meget omtale, så jeg har længe været nysgerrig! Det er en unisex duft, så den kan bruges af både mænd og kvinder, hvilket jeg synes er en kæmpe bonus. Den har desuden det smukkeste design jeg længe har set. Jeg er vild med alt der har med guld at gøre, så selvfølgelig var jeg nødt til at have fat i den. Jeg elsker den dryppende effekt og så føles den luksuriøs og classy. Duftnoterne er friske og energiske, med strejf af sensuel og frisk jasmin og viol, figen, bergamot og træagtige noter. Jeg er meget kræsen, når det kommer til parfumer, men den her har imponeret mig! Køb den her: https://www.billigparfume.dk/produkter/calvin-klein-ck-one-gold-100-ml-edt.htmlDSC06763MILANI COSMETICS – MATTE LIP STICK MATTE I FARVEN “INNOCENCE”: Jeg er stor fan af Milani’s produkter, jeg elsker deres smukke guld design og deres kvalitet er for det meste altid i top. Jeg synes jeg havde brug for flere læbeprodukter (not really..), og fik selvfølgelig fat i en smuk nude. Den er hverken for lys eller mørk og vil se smuk ud på alle hudfarver. Selvom den er mat, er den virkelig behagelig at have på, har en sød vanilje duft og er meget holdbar. Der gik længe før den begyndte at forsvinde. Der er rigtig mange smukke farver, så der er noget for alle! Køb den her: https://www.billigparfume.dk/produkter/milani-cosmetics-lip-stick-matte-innocence-color-statement-ls.htmlDSC06807

IMG_3497MILANI COSMETICS – FIERCE FOIL EYESHINE EYESHADOW PALETTE: Dette er ikke bare endnu en øjenskygge palette, den har en anderledes konsistens end normale pudder produkter. Det er mere en creme fyldt med glitter og de er VIRKELIG flotte. Paletterne kommer i forskellige farver, den jeg har er “Florence Gold, Rose and Bronze”, mine yndlingsfarver! Du kan lave virkelig nemme eyelooks, som kun tager et par sekunder og ligner du har brugt flere timer, eller du kan lave et dramatisk look. Der er ikke nogen af dem, som er matte, så medmindre du bare lige vil putte en af farverne på øjenlåget og være færdig, er du nødt til at bruge en af dine andre paletter. Det gør nu ikke mig noget, der er trods alt kun 4 farver og de fleste har et par matte øjenskygger. De er meget pigmenteret, hvis ikke du er vild med glitter og shine, er den her ikke noget for dig. Jeg ELSKER det og har intet imod at gå med det hver dag 😉 Jeg er nødt til at købe de andre, for jeg er super glad for den her!

Den guld af dem er ikke ligeså pigmenteret som de andre og er ret sheer – det var umuligt at bygge den op, men de andre var fantastiske. De er skide svære at swatche, og bliver kun pænere af at komme øjenlågene haha. Men meget flotte og jeg har brugt dem meget! Køb den her: https://www.billigparfume.dk/produkter/milani-cosmetics-fierce-foil-eyeshine-eyeshadow-palette-florence.htmlDSC06777

DSC06838

IMG_3516Det var det! 3 fantastiske produkter, som jeg er blevet vildt glad for. Det er længe siden jeg har haft en go-to parfume, det er rart at have en og jeg kan slet ikke få nok af duften. Og så passer den perfekt til mit værelse, som er i guld-tema 😉DSC067952


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar