KONJAC SPONGE – FUP ELLER EJ?

19. februar 2017

Hej my loves! I har vel alle efterhånden hørt om den populære Konjac Sponge. Jeg har været så nysgerrig og har endelig fået den afprøvet. Det er en effektiv Konjac sponge til god hudpleje, som er helt specielt udviklet til uren, tør og knoppet hud på kroppen Din krop eksfolieret, fugtet og renset på én og samme tid, vildt smart! 

Detaljer:

  • Naturlig rensesvamp baseret på konjak
  • Hjælp til dehydreret hud
  • Renser huden i dybden
  • Ideel til Keratosis Pilaris, taglknopper eller bakterier på kroppen
  • Velegnet til sensitiv, tør og uren hud
  • Velegnet til både babyer, mænd og kvinder
  • Konjac Sponge til kroppen består af 100% naturlige vegetabilske fibre fra Konjac planten
  • Indeholder vitaminer og mineraler
  • Svampen er udformet perfekt til brug i badet

DSC06739Jeg synes det er et meget interessant produkt, som ikke koster særlig mange penge, men som jeg synes er en ‘must have’, noget alle burde anskaffe sig, især fordi den har så mange fordele. Den er virkelig nem at bruge og jeg er en anelse irriteret over, at jeg ikke har fået fat i den noget før. Jeg har vildt tør hud, især på min krop og den har haft godt af at blive renset og eksfolieret. I love it! Jeg må indrømme jeg havde en smule fordomme (hvis man kan sige det sådan), jeg var bange for, at det var en af de der ‘fup’ produkter, der egentlig ikke rigtig kan noget alligevel, men som af en eller anden grund er blevet populær. Men den er altså god nok – og jeg kan ikke undvære den. Så ja, jeg vil anbefale at alle får fat i sådan en, din hud vil takke dig 🙂DSC06964

DSC06967

Se mange flere Konjac svampe lige her.

WeightWorld.dk har mange andre spændende produkter, så tjek deres hjemmeside ud!


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar