SUKI SKINCARE RENEWAL BIO-RESURFACING FACIAL PEEL

9. februar 2017

Hej my loves! Jeg har testet endnu et hudpleje produkt fra Suki Skincare, som I ved, er jeg rigtig glad for det mærke, jeg er endnu ikke blevet skuffet. Det produkt jeg har prøvet denne gang er en facial peel, som giver en synligt finere, blødere og mere ensartet teint. Exfolierer blidt, dybderenser porer og øger cellefornyelsen. Collagenproduktion stimuleres, og masken virker anti-inflammatorisk og balancerende. Ret cool! Det eneste minus er prisen. 649 kr er mange penge, jeg har dog det sådan, at når det kommer til hudpleje, er det tit pengene værd. Der er en grund til, at det er dyrt og det er ingredienserne. De er tit meget bedre. Men jeg forstår godt, hvis folk ikke vil bruge penge på det.

Anyway! Jeg har nydt den. Eller rettere sagt, min hud har nydt den. Den gør alt det den påstår. Ingen af jer er tvunget til at bruge 649 kr på et produkt jeg anbefaler (det er I aldrig lol), men jeg vil sige, at den er det værd. Den renser huden bedre end mange andre produkter jeg har og den holder den ren. Hvis jeg har urenheder rækker jeg ud efter den og ikke alle mulige andre ting. Det synes jeg siger noget. Så selvfølelig er det op til jer, men jeg kan se og mærke forskel, derfor anbefaler jeg den.

Anvendelse: Påfør på huden (undgå øjenområdet), lad den sidde i 10-20 minutter (alt efter, hvor sensitiv din hud er), fjern den derefter med vand. Brug den 2 eller 3 gange om ugen eller efter behov.

Køb den her: https://www.pureshop.dk/renewal-bio-resurfacing-facial-peelDSC06848


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar