Anmeldelse af Borghese hudpleje produkter!

6. marts 2017

Hej my loves! Jeg har fået fornøjelsen af at teste hudpleje produkter fra et mærke, der hedder Borghese. Det er ikke et jeg har hørt om før eller prøvet, så det har virkelig været spændende. Jeg har afprøvet 3 forskellige produkter: en natcreme, en øjencreme og en bodycreme.

I kan finde alle produkter fra Borghese på Lookfantastic’s hjemmeside, lige her: https://www.lookfantastic.dk/elysium.search?search=borghese

BORGHESE CREMA RISTORATIVO PM HYDRATING NIGHT CREAM: En natcreme, som kommer i smukt design. Jeg var virkelig imponeret, den er ikke mindst flot, men virkelig praktisk! Det her er den perfekte creme til tør hud. Den fugter igennem og du kan allerede mærke forskel efter de første par gange. Den er også rar at have på huden og er ikke alt for fedtet. Den er noget dyr, men som jeg altid siger: hudpleje er noget af det alle burde investere penge i – det kan ofte betale sig at købe de lidt dyrere produkter. Desuden mener jeg også, at den er prisen værd og jeg giver gerne 549 kr, når jeg er løbet tør. Man får heldigvis masser af produkt, så der går noget tid! Køb den her: https://www.lookfantastic.dk/borghese-crema-ristorativo-pm-hydrating-night-cream-30ml/11350926.htmlDSC07833BORGHESE FLUIDO PROTETTIVO ADVANCED SPA LIFT FOR EYES: En øjencreme eller ‘eye treatment’, som har en masse fantastiske ingredienser og er velegnet til følsom hud og kontaktlinsebrugere. Den absorberer hurtigt ind i huden, hvilket er et kæmpe plus. Det er en af mine favoritter, jeg synes dog ikke den er bedre end min yndlings fra Clinique, som er en smule billigere, det betyder ikke, at den er dårlig, bare noget jeg har lagt mærke til. Jeg vil stadig gerne anbefale den, da den fugter godt og hjælper mod mørke rander. Køb den her: https://www.lookfantastic.dk/borghese-fluido-protettivo-advanced-spa-lift-for-eyes-30ml/11350927.htmlDSC0782422BORGHESE TONO BODY CREME: Mega lækker creme til kroppen! Jeg er så sart, når det kommer til sådan noget og hader for det meste alt jeg prøver, men den her er et hit. Ligesom de to andre produkter, synker den ind i huden, den er overhovedet ikke alt for tyk og fedtet og så er den bare utrolig rar at have på kroppen. Den dufter skønt og så får du virkelig meget produkt for pengene. Ens hud bliver fugtet med det samme og føles utrolig blød og lækker. Den er desværre ikke tilgængelig på hjemmesiden lige nu, men hold øje – den skal nok komme igen.DSC0781622Det var de 3 produkter. Jeg er SÅ imponeret over dette hudpleje mærke. Det fortjener helt klart mere omtale, efter min mening er det alt for undervurderet. Jeg er nysgerrig efter at prøve flere ting derfra! Smid en kommentar, hvis I har prøvet mærket før og hvad jeres yndlings produkter er 🙂DSC0784422


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar