GOODIEBOX APRIL 2017

25. april 2017

Hej my loves! Jeg har modtaget denne måneds Goodiebox og har glædet mig til at vise jer, hvad den indeholder denne gang.

Der er 2 fullsize produkter og temaet er ‘The Retro Box’, derfor er der en skøn kombination af produkter, som på hver sin måde giver en ‘retro vibe’. Produkter:

OOH! Oils Of Heaven Baobab Face Oil: Brandet er både naturligt og økologisk, og du får her en olie fyldt med vitaminer og mineraler fra det afrikanske Baobab-træ. Super lækkert produkt, der ikke er til at undvære.

Studio 10 Age Reverse Lip Liner (fullsize): Brunlige og nude nuancer på læberne var en af 90’ernes største trends og næsten 30 år efter hitter de naturlige farver stadig. Denne lipliner fra Studio 10 matcher undertonerne i dine læber og kan derfor både bruges alene til at markere læberne eller under en læbestift for at holde på den. Samtidig kan du bruge den lyse ende af lineren til at fremhæve læbernes konturer og sætte dem endnu mere i fokus. Det her er en af mine favoritter! Jeg har aldrig prøvet makeup fra Studio 10 før, så det var spændende.

Palmolive Camellia Oil and Almond Shower Cream:  Denne nye cremede shower cream indeholder ekstrakter fra kamelia-og mandelolie, der begge er kendt for sine blødgørende og plejende egenskaber. Den har også en helt fantastisk duft!

Matas Havtorn Bodylotion: En velduftende og fugtgivende bodylotion, som er Svanemærket og indeholder antioxidativ havtorn og anti-inflammatorisk hyldeblomst. Og så kommer den i ganske særlig jubilæumsudgave, da de Stribede fra Matas i år fylder 50.

James Read H20 Tan Mist: Giver et skønt, solkysset look. Den indeholder desuden rosenvand, som beroliger din hud. Faktisk kan du også bruge den som mist i løbet af dagen. Opbyg den perfekte glød ved at spraye den på afrenset hud morgen eller aften.

Manna Kadar Fantasy 3-in 1 (fullsize): Brug den som highlighter på kindbenene,  som øjenskygge eller som en peachy blush. Den får huden til at se frisk og glowy ud, og så gør det bestemt ikke noget, at man kun behøver et produkt for at opnå det. Det her er klart endnu en af mine favoritter! Så dejligt at se nogle makeup produkter og jeg har altid været nysgerrig efter at prøve ting fra Manna Kadar.

NYX Soft Matte Lip Cream:  De fås i 24 skønne farver og jeg fik farven “Copenhagen”. Jeg ejer mange af dem og de er bare helt fantastiske, det kan man ikke komme uden om!

Denne måneds goodiebox har en værdi på 905 kr! Et medlemskab koster 169 kr. pr. måned, inkl. håndtering og forsendelse – det siger vel det hele? 100% pengene værd og mere til. 

Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Mia // www.blogaboutmia.dk 25. april 2017 at 13:49

  Fint og variereret indhold 🙂 Min er desværre ikke dukket op endnu. Æv.

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 25. april 2017 at 15:28

   Tusind tak Mia! Øv, håber snart den kommer!

  Skriv kommentar