SÆRTILBUD PÅ OMOROVICZA HUDPLEJE PRODUKTER!

26. maj 2017

Hej my loves! Jeg har fået fornøjelsen af at teste et hudpleje produkt fra Omorovicza – et mærke jeg har hørt meget om, men aldrig har prøvet noget fra. Desuden har jeg et helt fantastisk særtilbud til jer, som jeg har glædet mig til at kunne fortælle jer om.

Lidt om mærket:

Ungarske Omorovicza, bruger mineraler fra deres termiske kilde i Budapest til at producere produkter for at behandle aldring og tørhed, uden at gå på kompromis med deres luksuriøse kvalitet.

Deres produkter er i den dyre ende, jeg har heldigvis et helt fantastisk særtilbud, så I kan få det billigere, takket være www.lookfantastic.dk ♡ I kan fra i dag den 26 til 28. maj få 3 for 2 på Omorovicza.  Der er normalt ikke mulighed for at få tilbud på deres produkter, så det er med at slå til! Desuden er det en god mulighed for at prøve et ellers temmelig pebret mærke, eller få fyldt op, hvis man er løbet tør for nogle af sine favoritter!

Omorovicza Moor Cream Cleanser er ideel til følsom og tør hud, hvilket passer perfekt til min hudtype. Det er en blid formel, der fjerner urenheder uden at udtørre huden. Den luksuriøse cleanser opløser snavs og makeup for at afsløre et glattere, mere raffineret udseende!

Når jeg er færdig, føles min hud helt fantastisk. Utrolig blød og ren, der er INTET tilbage. Normalt skal jeg fjerne min makeup med forskellige produkter 3-4 gange for at være 100% sikker på at ALT er væk, men når jeg har brugt den her fra Omorovicza, slipper jeg for at alle de ekstra steps. Det er nok kun at bruge den her til at fjerne makeup rester, hvilket jeg synes er vildt imponerende. Man er heller ikke i tvivl om at ens hud er 100% ren.

Køb den HER.Jeg skal i hvert fald i gang med at shoppe løs og benytte tilbuddet! Nogle gange er man bare nødt til at forkæle sig selv 😉


Sponsoreret // 100% min egen mening

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar