MAC LANCERING HOS LOOKFANTASTIC – OMG!

3. juni 2017

MAC LANCERER HOS WWW.LOOKFANTASTIC.DK ?

Omg!!! Fra på mandag den 5.juni kan I finde MAC Cosmetics hos min yndlingshjemmeside lookfantastic.dk, jeg kan slet ikke få armene ned! Jeg har modtaget nogle af deres mest populære produkter, som jeg elsker mere end noget andet, men det skal stadig fejres med mere shopping ?

Jeg vil stærkt anbefale jer at tjekke Lookfantastic’s hjemmeside ud, de har så mange skønne mærker og produkter/snart også MAC –  jeg er så stolt af dem! 

På billedet: MAC Fix+ MAC Eyeshadow x 9 “Burgundy Times Nine” ✗ MAC Mineralize Skinfinish “Global Glow” ✗ MAC Strobe Cream ✗ MAC In Extreme Dimension Lash “Black Extreme” ✗ MAC Matte Lipstick “Velvet Teddy” ✗ MAC Retro Matte Lipstick “Ruby Woo”


Sponsoreret // 100% min egen mening

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar