GIVEAWAY – VIND ESSENCE MAKEUP!

27. juli 2017

sponsoreret

GIVEAWAY SPONSORERET AF ESSENCE! Jeg har været så heldig at lov at lave en giveaway i samarbejde med @essence_cosmetics & @lahmekommunikation, hvor I kan vinde alle de her lækre ting til en værdi af 195 kr! (vinderen får selvfølgelig en helt ny, uåbnet pakke). Alle ved efterhånden, at Essence er et af mine yndlingsmærker, når det kommer til makeup, så det glæder mig, at jeg kan få lov at forkæle en af mine følgere!

DET FOREGÅR PÅ INSTAGRAM! @beautybymadsen 

https://www.instagram.com/beautybymadsen/

REGLER:

 1. Vær sikker på at I følger mig & @essence_cosmetics
 2. Tag 2-3 venner

Det var det! Super nemt. Konkurrencen slutter 1 august og jeg kontakter vinderen med det samme 🙂

Produktpakken består af følgende:

 • 1x The gel nail polish
 • 1x Mascara
 • 1x Lashes to impress
 • 1x Quattro eyeshadow
 • 1x Satin touch blush
 • 1x Mattifying compact powder
 • 1x Long lasting lipstick
 • 1x Matt matt matt lipgloss
 • 1x Lipliner
 • 1x Stay natural concealer

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar