REVLON COLORSTAY CREME EYESHADOWS ANMELDELSE

16. juli 2017

reklame

Heeej my loves! Revlon er ude med deres nye Colorstay Creme Eyeshadows og hold nu op …. I’m blown away! Jeg havde i forvejen hørt helt fantastiske ting, så jeg har glædet mig til at få fingrene i dem. Jeg købte den ene af dem selv, og et par dage efter dukkede der en pakke op fra søde Revlon, som har sendt de 3 andre.

Maybelline, go home! Deres creme eyeshadows har længe været et kæmpe hit og den store favorit i makeup verdenen, men efter min mening, har Revlon uden tvivl slået dem. Jeg har altid følt, at der ikke var nogen der kunne komme i nærheden, men nu lykkedes det. SÅ gode er de!

Lidt info om dem:

 • Luksuriøs, holdbar creme-øjenskygge, der er nem at påføre.
 • Vinkel-formet pensel indbygget i låget sikrer en hurtig og nem påføring.
 • Baseret op Revlon Colorstay teknologi for et holdbart og vandafvisende resultat i op til 24 timer

Der er i alt 8 holdbare farver: Praline, Cherry Blossom, Honey, Créme Brulee, Caramel, Chocholate, Espresso & Earl Grey. De har et smukt luksuriøst metallic finish. De kan bruges alene, som base eller miks-og-match for at skabe dit helt eget look! De er ekstremt nemme at arbejde med, meget blødere end andre creme shadows jeg har prøvet. Jeg er fuldstændig forelsket i farveudvalget, jeg synes simpelthen de har gjort det så godt.

Jeg har testet farverne: Praline, Creme Brulee, Cherry Blossom, og Espresso. De virker ret sheer, når man swatcher dem, men når først de er på øjenlågene, er de pigmenteret og farverige. Det var svært at vise jer dem ordenligt på billeder, så jeg forsøgte med flash og det var det bedste resultat. Jeg vil dog sige, at de er langt flottere i virkeligheden!

Fra venstre til højre: Creme Brulee, Praline, Espresso, Cherry Blossom.

Køb dem HER.

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Mia // sortpastel.dk 16. juli 2017 at 16:12

  De ser virkelig gode ud! Har en creme øjenskygge fra Maybelline (color tattoo) som jeg er rigtig glad for.. det er så nemt af bruge og holder 😀

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 16. juli 2017 at 17:03

   Ja, jeg elsker også creme øjenskygger! Er også helt vild med dem fra Maybelline, men må sige Revlon er kommet godt efter ?

  Skriv kommentar