ANMELDELSE AF RITUALS HUDPLEJE PRODUKTER

22. oktober 2017

reklame

Hej my loves! Jeg er super bagud og har faktisk aldrig fået prøvet noget fra Rituals, så det var på tide og jeg har glædet mig utrolig meget. Jeg har brugt ret lang tid på at teste dem, det har jeg brug for især, når det gælder hudpleje produkter, af åbenlyse grunde. Jeg er nu endelig klar med en anmeldelse, jeg har lidt blandet tanker, så læs med nedenunder! Rituals Intense Moisture Serum: Favoritten over alle favoritter. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal sætte ord på, hvordan jeg har det med den her. Det er en intens fugtende serum, rig på hyaluronsyre og blå ingefærekstrakt – kunne det blive bedre? Jeg har fuldstændig glemt mine gamle favoritter og kun brugt den her. Super lækkert design og så hjælper den rent faktisk på tør hud. Hvis jeg kun skulle anbefale ét produkt ud af dem alle sammen, er det nødt til at blive den her. SÅ lækker. Køb den HER.Rituals Intensive Moisturizing Mask: Dybt fugtende ansigtsmaske. Rig på blå ingefær og hyaluronsyre for intens fugtet og ultrablød hud. Jeg har det lidt blandet med den. Jeg havde svært ved at vænne mig til konsistensen, da den er ret anderledes end, hvad jeg er vant til. Det er ikke en maske, der tørre ind, den sidder bare oven på huden, på en lidt mærkelig måde. Det er svært at forklare, jeg har lidt på fornemmelsen, at det ikke bliver en jeg kommer til at bruge så meget. Jeg kunne heller ikke mærke den vilde forskel, da jeg var færdig. Min hud var en smule blød og lækker, men ikke noget vedvarende. Jeg kan få samme effekt fra andre masker you know? Den er bestemt ikke dårlig, det er bare ikke en jeg var specielt vild med. Køb den HER.Rituals Beautifying Day Cream SPF 15: 5-i-1 dagcreme: – Fugt – Blød og strålende teint. Den beskrives som en let foundation og anti-aging creme i én, hvilket jeg synes var ret interessant. Det er ikke tit man ser sådan nogle produkter.

Når cremen kommer ud, er den hvid, men efter man har blendet den, kommer farven frem. Så cool! Jeg synes dog det er en ret speciel farve, der ikke vil matche ret mange.  Den kaldes for en BB cream OG foundation, jeg læner mere i mod BB cream, da den næsten ingen dækning har + de benefits der er i.

Jeg er ikke den store fan af produkter som den, jeg er typen der enten går med ingen makeup overhovedet eller full face. Hvis du er typen, der godt kan lide det naturlige look, og bare gerne vil have meget lidt dækning til at få en jævn hudfarve i dagligdagen, så tror jeg du vil elske den. Jeg kan godt lide, at der er er SPF i + hudpleje. Det er egentlig op til, hvad man foretrækker. Produktet fejler dog intet og gør som beskrevet. Køb den HERRituals  Ultra Calming Facial Toner: Noget af det jeg elsker allermest, er at den ikke indeholder alkohol.  For det første er det forfærdelig for ens hud uanset hvad, men især tør hud, hvilket jeg har. Jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret. Jeg har haft svært ved at finde en toner, som er min ride or die, men den her har taget pladsen. Den renser og blødgør huden, og jeg kan virkelig mærke forskel når jeg har brugt den. Derfor har jeg ikke brugt andet og kommer nok heller ikke til det i laaang tid! Køb den HER.Det var det hele. Jeg er hurtigt blevet glad for mærket og kan uden tvivl godt forstå, hvorfor det er så populært. Selvom der var to produkter, som var lidt so-so, er jeg stadigvæk spændt på at prøve flere ting fra Rituals, det gør det rigtig godt. Har I prøvet noget derfra og hvad er jeres favoritter?

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar