DEPEND “O2 LIMITED EDITION AW17 – ACROSS THE UNIVERSE”

7. oktober 2017

reklame

Hej my loves! Depend er på banen igen, jeg er faktisk mega bagud og det er jeg så ked af. Jeg har modtaget 3 kasser fyldt med nye kollektioner fra Depend og det uden tvivl mine all time favoritter fra dem, i går modtog jeg den fjerde kasse og jeg har ikke nået noget som helst. Jeg har ikke rigtig vidst, hvor jeg skulle starte, det mest logiske for mig, var at lave et indlæg om den nyeste og hvis I rigtig gerne vil se de andre kollektioner, laver jeg gerne flere indlæg!

Depend udkommer hele tiden med nye neglelakker, det er svært at følge med (på den gode måde!), alligevel formår de at komme med nye farver, som blæser mig omkuld. Jeg er ikke blevet skuffet én eneste gang, der er aldrig en farve jeg ikke kommer til at bruge og jeg føler virkelig ikke at, der er flere af samme farver. Jeg synes det er så vildt, at de gør det så godt hver evig eneste gang.Beskrivelse:

“Glitter og metal lyser stærkt på modehimlen dette efterår. Vi kigger ud i rummet og inspireres af otte lækre metalliclakker, fra glimtende midnatsblå til smaragdgrøn.”

Across The Universe kollektionen er limited edition, er i butikkerne i uge 41 og koster 29,95 kr/stk.

Alle farver er unikke og super flotte! Jeg vil 100% anbefale dem alle, jeg synes det var svært at vælge, hvad for en jeg skulle have på først, for de er som sagt super smukke, og jeg vil bare gerne prøve alle på én gang. Sådan har jeg det nu altid, for Depend gør det skide godt. Har I planer om at prøve noget fra kollektionen?

Relaterede Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Anna 7. oktober 2017 at 13:26

  De ser så flotte ud, jeg er nødt til at få fingrene i nogle af farverne  ?

 • Svar Camilla 7. oktober 2017 at 14:01

  Jeg skal ud og shoppe med det samme !

 • Svar BLOGBYCC 8. oktober 2017 at 10:49

  De ser cool ud!
  Jeg har overvejet at købe nogle af de nye depend lakker og få dem prøvet igen, sidst jeg ejede en var nok 10 år siden – og der var jeg ikke fan. Men mon ikke det som meget andet er blevet bedre med tiden?
  Knus

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 8. oktober 2017 at 14:43

   Efter min mening slår de Essie, O.P.I etc! Jeg bruger kun Depend nu, de er helt fantastiske!

  Skriv kommentar