DE BEDSTE GAVEÆSKER FRA DEPEND

21. november 2017

reklame

Hej my loves! Der er ikke længe til jul og jeg har fundet de perfekte gaver. Jeg synes personligt, at det er en utrolig fed idé at give gaveæsker – om det er hudpleje, makeup, kropspleje, parfume eller andet, jeg elsker at gøre brug af det.

Som alle efterhånden ved, laver Depend mine favorit neglelakker. De har i år lavet de fineste gaveæsker, hvor det er muligt at købe en masse forskellige alt efter, hvad man leder efter. De kommer i et smukt design og så tror jeg enhver ville blive glad for at modtage dem.

I kan se alle gaveæsker her: https://www.matas.dk/depend

Mine favoritter:

Depend Let There Be Glitter, 99,95 kr: Glitter lakker til julens mange fester. Sættet indeholder 5 x 5 ml glitter lakker. Lakkerne bruges enten alene eller ovenpå en farvet lak. Jeg er helt vild med farverne og man får virkelig noget for pengene! Køb det HER.Depend Silver Kit Glitter, 59,95 kr: Perfekt sæt til fest og farver med sølv glitter look. Indeholder 5 ml nail polish, 2 g nail glitter silver. Et sødt lille sæt, som alle kan bruge. Køb det  HER.Depend Roses Nail Art Kit, 129 kr: Lad kreativitetens kilde flyde frit og få smukke romantiske negle. Sættet indeholder 2 x 5 ml nail polish, 3 stickers sheets, 10 crystals, 10 pearls. Uden tvivl til dem, der elsker at være kreative og gøre noget ekstra ud af neglene! Et virkelig smukt sæt. Køb det HER.Tre søde gaveæsker, som man ikke bliver ruineret af. Depend laver de mest fantastiske neglelakker, som holder utrolig længe. Selv min mor er fan og kan gå i haven i flere timer, bruge hendes hænder til både det ene og det andet og komme tilbage med perfekte lakeret negle. Har I prøvet noget fra Depend, og hvad er jeres favoritter?

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar