YVES ROCHER JULEKALENDER 2017 1-8 DECEMBER

8. december 2017

reklame

Hej my loves! Sidste år var jeg så heldig,  at få lov og vise jer den skønne julekalender fra Yves Rocher. Jeg har fået samme mulighed i år og det kommer til at foregå ligesom sidst! Jeg laver et indlæg på bloggen hver fredag, hvor jeg viser jer de produkter jeg har fået i løbet af ugen.

Lidt om julekalenderen:

Julekalenderen koster kr. 699 (har en værdi af kr. 2.255) og indeholder 24 luksuriøse produkter. Mange full-size-produkter, bestsellere og andre overraskelser. Julekalenderen leveres i form af 24 stk. små stofposer med produkter i, en for hver dag, pakket i en stor stofpose med en julehilsen på. Tøjklemmer og snøre medfølger, så du kan placere din kalender, hvor og hvordan du vil!

Den er udsolgt, men derfor vil jeg stadig rigtig gerne vise jer indholdet 🙂 1 december: Håndcreme – Marvelous Berries. Denne creme gør dine hænder behageligt bløde. Formlen er beriget med økologisk sheasmør og macadamianøddeolie og dufter dejligt af røde bær. Den fine konsistens absorberes hurtigt af huden og gør dine hænder bløde og genfugtede.2 december: Håndsæbe – Marvelous Berries. Flydende håndsæbe med den gnistrende, festlige duft af røde bær. Formlen, som er beriget med økologisk kornblomstvand, renser dine hænder skånsomt og gør dem samtidig behageligt velduftende.3 december: Oui à l’Amour – L’Eau de Parfum. De sprøde topnoter af angelica-blomst fremhæver den naturlige femininitet hos rosen i hjertenoten. Jeg har den allerede i fullsize og snakkede om den på min Instagram. En af de bedste parfumer jeg har prøvet længe! Den dufter SÅ fantastisk.4 december: Quelques Notes d’Amour Shower Gel. Skummende, let parfumeret brusegelé med en duft af damascenerrose, guajaktræ og benzoeharpiks.5 december: Quelques Notes d’Amour Body Lotion. En dejlig blød kropslotion med den sensuelle duft af damascenerrose, guajaktræ og benzoeharpiks.6 december: SOS Resistant Base Coat Underlak. En styrkende underlak, der opbygger keratinet i skøre negle og gør dem mere modstandsdygtige og mindre tilbøjelige til at flække. Lakken danner en fleksibel hinde, der beskytter hver negl mod alle hverdagens belastninger.7 december: Neglelak “106. Cerise nacrée”. Højkvalitative neglelakker med inspiration fra planterigets uendelige farvepalet. Den milde neglevenlige formel er beriget med naturlig elemiharpiks for maksimal glans. Takket være den vifteformede pensel er det let at følge neglens form for et professionelt, jævnt resultat med en fantastisk farveintensitet.8 december: Refreshing Cleansing Gel. Som et opfriskende brusebad for huden! En let og frisk ansigtsrens, som arbejder i dybden med at fjerne alle spor efter makeup og urenheder, samtidigt med at den fugter ved hjælp af ahornsaft og troldnøddeekstrakt. Huden føles ren, behageligt blød og strålende klar.

 Det var det for denne gang! Skønne ting. Er der nogen af jer, der har denne julekalender? Hvad synes I om produkterne?
*Note*: Jeg ville foretrække at tage billederne selv, men jeg er ved at flytte og har ikke særlig lang tid til det, da jeg flytter ind hurtigere end normalt, derfor har jeg været nødt til at gøre indlægget på denne måde, hvilket jeg er ked af.  Desuden foregår der en masse ‘behind the scenes’, så jeg har næsten ingen tid til det jeg gerne vil. Beklager meget.

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Camilla 8. december 2017 at 12:18

    Virkelig lækre ting du har fået indtil videre😍

  • Skriv kommentar